Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung 7 megapixeles kamerás mobillal sokkolja a konkurenciát!

Kütyük

A Samsung 7 megapixeles kamerás mobillal sokkolja a konkurenciát!

A Samsung hamarosan olyan új kamerás mobiltelefonokkal fog megjelenni a piacon, melyek felbontása közel hétszer nagyobb, mint a nálunk jelenleg megvásárolható legjobb fényképezős telefonoké.


Mint ismeretes, a dél-koreai székhelyű vállalat 2004-ben elsőként hozott forgalomba 5 megapixeles felbontással rendelkező kamerás mobil készüléket, még pedig a nem kevesebb mint 92 MB memóriával felvértezett Samsung SCH-S250-et. A Nokia és a Motorola után a világ harmadik legnagyobb mobiltelefon gyártójaként nyilvántartott Samsung természetesen továbbra is gőzerővel fejleszt, és hamarosan egy még ennél is nagyobb felbontású kameratelefont fog kiadni.

Egyes források tudni vélik, hogy a Samsung szerint nincs értelme kijönni egy 6 megapixeles készülékkel, hanem inkább rögtön egy 7 megapixeles modellel kell ˝sokkolni˝ a konkurenciát. Ezen források úgy tudják, hogy az első 7 megapixeles mobil fejlesztésében többek közt a Sony is komoly segítséget nyújt a Samsung számára. Azzal kapcsolatban egyelőre sajnos nincsenek információink, hogy a Samsung 7 megapixeles modellje mikortól lesz kapható, de állítólag még a gyártó sem hozta meg a végleges döntést ezzel kapcsolatban.

Ezzel párhuzamosan már javában folynak egy újabb 5 megapixeles készülék, az SCH-S250 ráncfelvarrt verziójának a fejlesztési munkálatai. Ebben a modellben minden korábbinál fejlettebb optikai zoommal és autofókusszal találkozhatunk majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés