Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kirúgtak egy diákot, mert kamerás mobillal fényképezte a lányokat

Kütyük

Kirúgtak egy diákot, mert kamerás mobillal fényképezte a lányokat

Indiában felfüggesztették egy kilencedik osztályos fiatal tanulói jogviszonyát, mert az illegális módon felvételeket készített kamerás mobiltelefonja segítségével.


A megnevezni nem kívánt tanuló az iskola vezetői szerint többször is azzal zaklatta lány osztálytársait, hogy mobil készülékével fényképeket készített róluk. A DPS (Delhi Public School) oktatási intézményben egyébként néhány hónappal ezelőtt teljesen betiltották a mobiltelefonok használatát, mert az iskolában két fiatalember szexuális tartalmú MMS üzenetek kapcsán komoly botrányt okozott.

Tanulónk elismerte, hogy a tiltás ellenére mobiltelefont hozott az iskolába. A beépített fényképezőgépes mobiltelefont elkoboztuk tőle, majd pedig úgy döntöttünk, hogy felfüggesztjük tanulói jogviszonyát, de azért a vizsgáit majd leteheti nálunk – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Mahesh Bareja, az iskola igazgatója.

A diákot az egyik lány osztálytársának a szülei jelentették fel, akik egyébként a helyi rendőrségnek is beszámoltak a történtekről, vagyis arról, hogy a fiú titokban mobilos fényképeket készített a lányokról és egyes tanárokról. Indiában az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt egyre több oktatási intézményben tiltják a mobiltelefonok használatát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés