Connect with us

technokrata

Két kamerát kapott a Sanyo legújabb szétcsúsztatható 3G mobilja

Kütyük

Két kamerát kapott a Sanyo legújabb szétcsúsztatható 3G mobilja

A Sanyo a hónap közepén a németországi Hannoverben megrendezendő CeBIT 2005 szakkiállításon az S750 típusjelzésű, szétcsúsztatható kialakítású 3G mobiltelefonra kívánja helyezni a hangsúlyt.


A 108 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 122 gramm tömegű készülék természetesen nem csak UMTS, hanem háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM telefonként is képes funkcionálni.

A 2,4 colos, vagyis nem kevesebb mint 6,1 centiméteres képátlóval rendelkező folyadékkristályos kijelző TFT (Thin Film Transistor) technológiára épül, és esetében a 240×320 pixeles (QVGA) felbontás mellé 262.144 színárnyalat társul, vagyis a képmegjelenítést nem sok kritika érheti. Igazi 3G mobilhoz méltón a Sanyo S750-be nem egy, hanem rögtön két digitális fényképezőgép került. A többek közt vakuval is ellátott fő kamera 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik, az elsősorban videóhívásokhoz használatos második kamera pedig VGA, vagyis 640×480 képpontos felbontású.

A gyári specifikációk szerint 3 órás beszélgetési idejű, illetve 10 napos készenléti idejű Sanyo S750 GPRS kompatibilis, képes Java alkalmazások letöltésére és futtatására, WAP böngészője 2.0-s verziószámot visel magán, ezenkívül pedig sem az infravörös port, sem a Bluetooth kontroller nem hiányzik belőle. A készülék Franciaországban és Nagy-Britanniában már kapható, a későbbiekben pedig vélhetően számos egyéb európai ország piacán fel fog bukkanni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle