Connect with us

technokrata

A vőlegény az utolsó pillanatban SMS-ben mondta le az esküvőt – indul a pereskedés

Kütyük

A vőlegény az utolsó pillanatban SMS-ben mondta le az esküvőt – indul a pereskedés

Egy huszonhárom esztendős hölgy beperelte korábbi vőlegényét, mert az szinte az utolsó pillanatban, SMS formájában mondta le az esküvőt.


A malajziai Norlida Abdul Rahman az utolsó előtti napon egy mobiltelefonos üzenetben értesült arról, hogy vőlegénye, Hasmawi Hassan nem kívánja feleségül venni. Az északi Kedah tartománybeli profi futball játékos a következőt írta az SMS-ben: ˝Szerintem mi nem tartozunk össze˝.

Mivel addigra már több mint 5 ezer dollárt fordítottak az esküvő megrendezésére, a menyasszony úgy döntött, hogy a vőlegény távolléte ellenére is meg kell tartani a több mint ezer meghívottat felvonultató nagy szabású rendezvényt. Norlida elmondta, hogy azon nyomban felvette a kapcsolatot ügyvédjével, aki révén be is perli a szakítás igen csak érdekes formáját választó ex-vőlegényt.

˝Nagyon nagy fájdalom ez számomra. El sem tudom mondani, hogy mekkora szégyen ez nekem és a családom számára˝ – mondta a férj nélkül maradt hölgy. A férjjelölt a történtek óta egyébként nem tűnt fel a színen és közben el is veszítette állását, ugyanis a csapat vezetője szerint emberünk viselkedése rossz fényt vet a klubra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák