Connect with us

Hirdetés

technokrata

A vőlegény az utolsó pillanatban SMS-ben mondta le az esküvőt – indul a pereskedés

Kütyük

A vőlegény az utolsó pillanatban SMS-ben mondta le az esküvőt – indul a pereskedés

Egy huszonhárom esztendős hölgy beperelte korábbi vőlegényét, mert az szinte az utolsó pillanatban, SMS formájában mondta le az esküvőt.


A malajziai Norlida Abdul Rahman az utolsó előtti napon egy mobiltelefonos üzenetben értesült arról, hogy vőlegénye, Hasmawi Hassan nem kívánja feleségül venni. Az északi Kedah tartománybeli profi futball játékos a következőt írta az SMS-ben: ˝Szerintem mi nem tartozunk össze˝.

Mivel addigra már több mint 5 ezer dollárt fordítottak az esküvő megrendezésére, a menyasszony úgy döntött, hogy a vőlegény távolléte ellenére is meg kell tartani a több mint ezer meghívottat felvonultató nagy szabású rendezvényt. Norlida elmondta, hogy azon nyomban felvette a kapcsolatot ügyvédjével, aki révén be is perli a szakítás igen csak érdekes formáját választó ex-vőlegényt.

˝Nagyon nagy fájdalom ez számomra. El sem tudom mondani, hogy mekkora szégyen ez nekem és a családom számára˝ – mondta a férj nélkül maradt hölgy. A férjjelölt a történtek óta egyébként nem tűnt fel a színen és közben el is veszítette állását, ugyanis a csapat vezetője szerint emberünk viselkedése rossz fényt vet a klubra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés