Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zenei és kihangosító mobil kiegészítő újdonságok a Sony Ericssontól

Kütyük

Zenei és kihangosító mobil kiegészítő újdonságok a Sony Ericssontól

Ebben az évben a Sony Ericsson a mobiltelefonok és kiegészítők teljes portfolióját mutatja be, amelyek mindegyike az úgynevezett ˝Fast port˝ gyorscsatlakozóval van felszerelve.

Ez az elődénél kisebb, új rendszercsatlakozó nagyobb adatátviteli sebességet és funkcionalitást kínál, ami ideális az olyan új eszközök számára, amelyek zene-, kép- és adatkezelési funkciókkal rendelkeznek.

Zenei csatlakozóvezeték MMC-60
Mostantól a Music Cable MMC-60 segítségével a telefonján tárolt kedvenc zenéit az otthoni nagy hangfalakon is élvezheti, amely csatlakozóvezeték a telefon és a hifi berendezés között teremt kapcsolatot. Csatlakoztassa a kábelt a telefonhoz, és már hallgathatja is a zenét! Ha nagy MP3 fájlgyűjteménnyel rendelkezik, a telefon a sztereórendszer egy új komponensévé válhat – töltse át a fájlokat a telefon memóriájába és csatlakoztassa az MMC-60-hoz.

Sztereó-kihangosító HPM-70
A HPM-70 sztereó-kihangosító a kezeit szabadon hagyó híváskezelés mellett lehetővé teszi, hogy két hívás közben a telefonon tárolt zenéket sztereóhangzásban élvezhesse. A szilikon fülhallgatók ultrakönnyű és kényelmes viseletet biztosítanak, amelyek első osztályú minőségben és ragyogó basszushangok kíséretében szolgáltatják a zenét. Nagy előnye, hogy sohasem veszíthet el egyetlen hívást sem, mivel a zene automatikusan megszakad, amikor beérkezik egy hívás.

Autós kihangosító HCA-60
Kiváló hangminőség jellemzi a HCA-60 korszerű autós kihangosítót. Helyezze telefonját a tartóba, és a rendszer máris készen áll hívásai kezelésére, telefonjának feltöltésére, és a telefonban tárolt zenék lejátszására a gépkocsi hangszórókon keresztül. A tartó azt is lehetővé teszi, hogy a telefont az autó külső antennájához csatlakoztathassa a jobb vétel érdekében.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés