Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zenei és kihangosító mobil kiegészítő újdonságok a Sony Ericssontól

Kütyük

Zenei és kihangosító mobil kiegészítő újdonságok a Sony Ericssontól

Ebben az évben a Sony Ericsson a mobiltelefonok és kiegészítők teljes portfolióját mutatja be, amelyek mindegyike az úgynevezett ˝Fast port˝ gyorscsatlakozóval van felszerelve.

Ez az elődénél kisebb, új rendszercsatlakozó nagyobb adatátviteli sebességet és funkcionalitást kínál, ami ideális az olyan új eszközök számára, amelyek zene-, kép- és adatkezelési funkciókkal rendelkeznek.

Zenei csatlakozóvezeték MMC-60
Mostantól a Music Cable MMC-60 segítségével a telefonján tárolt kedvenc zenéit az otthoni nagy hangfalakon is élvezheti, amely csatlakozóvezeték a telefon és a hifi berendezés között teremt kapcsolatot. Csatlakoztassa a kábelt a telefonhoz, és már hallgathatja is a zenét! Ha nagy MP3 fájlgyűjteménnyel rendelkezik, a telefon a sztereórendszer egy új komponensévé válhat – töltse át a fájlokat a telefon memóriájába és csatlakoztassa az MMC-60-hoz.

Sztereó-kihangosító HPM-70
A HPM-70 sztereó-kihangosító a kezeit szabadon hagyó híváskezelés mellett lehetővé teszi, hogy két hívás közben a telefonon tárolt zenéket sztereóhangzásban élvezhesse. A szilikon fülhallgatók ultrakönnyű és kényelmes viseletet biztosítanak, amelyek első osztályú minőségben és ragyogó basszushangok kíséretében szolgáltatják a zenét. Nagy előnye, hogy sohasem veszíthet el egyetlen hívást sem, mivel a zene automatikusan megszakad, amikor beérkezik egy hívás.

Autós kihangosító HCA-60
Kiváló hangminőség jellemzi a HCA-60 korszerű autós kihangosítót. Helyezze telefonját a tartóba, és a rendszer máris készen áll hívásai kezelésére, telefonjának feltöltésére, és a telefonban tárolt zenék lejátszására a gépkocsi hangszórókon keresztül. A tartó azt is lehetővé teszi, hogy a telefont az autó külső antennájához csatlakoztathassa a jobb vétel érdekében.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés