Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Sony Ericsson mobil vaku és headsetek

Kütyük

Új Sony Ericsson mobil vaku és headsetek

A Sony Ericsson mobiltelefonok alkalmazási és felhasználási köre jelentősen bővül 2005-ben: a cég új alkalmazási formák egész sorát vonultatja fel az év során.

A Bluetooth vezeték nélküli technológia lehetővé teszi az otthoni szórakoztató rendszerekkel történő könnyű kommunikációt, egy új kameravaku segítségével javul a képek minősége, és a kezeket szabadon hagyó kommunikáció megkönnyíti a hordozható és az autóban használatos eszközök alkalmazását. A mai napon bemutatott mobil kommunikációs kellékek kibővített sora a hannoveri CeBIT-en kerül a nagyközönség elé e hónap végén.

BluetoothTM Media Center MMV-200
Ezzel az innovatív készülékkel szinte gyerekjáték a képek, videofelvételek és zenei fájlok otthoni szórakoztató rendszereken történő lejátszása és bemutatása. Hi-Fi berendezéshez csatlakoztatva az MMV-200 vezeték nélkül továbbítja a zenét a telefonról a hangrendszerbe; TV-készülékhez csatlakoztatva pedig fényképek, és videofelvételek élményét oszthatja meg barátaival és családjával a nagyképernyőn. Nagy mennyiségű képi és zenei anyag esetében mindössze egy memóriakártyát kell a telefonba, a számítógépbe vagy a digitális kamerába helyeznie, és a telefonját távirányítóként a képek és zeneszámok közötti böngészéshez tudja használni. A legnagyszerűbb, hogy kép és hang egyidejűleg is futtatható a készüléken. Az MMV-200 több Bluetooth-os telefonnal is kommunikációképes, így a használók meghívhatják barátaikat, hogy megoszthassák saját kedvenc képeiket és zenéiket a Bluetooth-os telefonjaikon keresztül.

MXE-60 vaku
Spontán képkészítésnél jól jön a beépített és a legújabb Sony Ericsson kameratelefonok normáinak megfelelő képkészítési fényerő. Ugyanakkor sötét helyeken vaku is szükséges a valódi, minőségi képek elkészítéséhez. A MXE-60 vaku egyszerűen csatlakoztatható a telefonhoz, és erőteljes villanással biztosítja a szükséges fénymennyiséget a kioldó gomb megnyomásakor. A kitűnő képminőségen kívül a zavaró vörösszem-effektus csökkentéséről is gondoskodik.

Akono Headset HBH-608
A karcsú, stílusos Akono HBH-608 headset a legújabb Bluetooth technológiát alkalmazza, ami a rendkívül stabil kapcsolat és a kiváló hangminőség záloga. Akár 8 óra beszélgetési és 250 óra készenléti idő is rendelkezésre áll, a készülék kivételesen ergonomikus kialakítása, valamint kis súlya a headset kényelmét, minőségét és megbízhatóságát garantálják.

Akono Headset HBH-662
Az Akono HBH-662 headset praktikus kijelzője hasznos információkkal látja el használóját: a hívó neve, a hívófél száma és – a kapcsolat bontása után – a hívás időtartama egyszerűen ellenőrizhető. Az 5/150 órás beszélgetési/készenléti idő azt jelenti, hogy állandóan elérhető maradhat, sőt az akkumulátor maradék kapacitását a kijelzőn is ellenőrizheti, így a kapcsolat nem fog megszakadni a legfontosabb pillanatban.

A Sony Ericsson Bluetooth headsetek bármilyen gyártmányú telefonnal használhatók, amelyek Bluetooth kapcsolattal rendelkeznek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés