Connect with us

Sony Ericsson K750: 2 megapixel felbontású, éles képek, kitűnő nyomtatási minőségben

Kütyük

Sony Ericsson K750: 2 megapixel felbontású, éles képek, kitűnő nyomtatási minőségben

A most debütált Sony Ericsson K750 készülék 2 megapixeles kamerával ellátott multimédiás telefon, amellyel tökéletes élességű és tisztaságú képeket lehet készíteni.

Hihetetlen színmélysége a nyomtatáshoz, a továbbításhoz vagy a lejátszáshoz egyaránt ideális feltételeket teremt. A telefon gyors, nyitott-szabványos összeköttetést biztosít, és kellően nagy memóriával rendelkezik ahhoz, hogy megkönnyítse a kedvenc képek a tárolását és megosztását. A képkezelést sokoldalú üzleti, szórakoztató és kommunikációs tulajdonságokkal párosították, amelyek a K750-t ideális társsá teszik a feladatokkal teli hétköznapokon és a társasági életben egyaránt. A magyar piacon a készülék európai – K750i – (háromsávos 900/1800/1900 MHz) változata kerül bevezetésre.


A Sony Ericsson – a tavalyi S700 sikerének nyomdokán – ismét az anyavállalat, a Sony Corporation tökéletes képkészítési know-how-jára támaszkodott. A K750 készüléket gazdagon ellátták olyan tulajdonságokkal, amelyek ma már megszokottak a digitális kamerák körében, de még újnak számítanak a mobiltelefonok mezőnyében. Ilyen például az automatikus fókusz, a 4x-es digitális zoom, a vörösszem-effektus csökkentése és egy intuitív felhasználói interfész. A kamera vízszintes pozícióban használható, így stabil, pontosan befogott képek készítését teszi lehetővé. Ha Sony Ericsson MX-123 vakuval használjuk, a fotózásra sötétben is lehetőség nyílik (néhány méter távolságról), és természetesen ebben az esetben is működik a vörösszem-effektus csökkentése.

A Memory Stick Duo-nak, a Bluetooth-nak és az infravörös kapcsolatnak köszönhetően a képek más készülékekkel is megoszthatók. A képek, a videofelvételek és a zenei anyagok számítógépre töltéséhez, illetve onnan történő továbbításához USB kábel is rendelkezésre áll. A képek kinyomtatásához nincs szükség számítógépre, mivel azok vezeték nélkül is elküldhetők előhívó laborba, vagy Bluetooth nyomtatóra, továbbá a Memory Stick kártya segítségével kompatibilis nyomtatóra is tölthetők. A Bluetooth Media Center MMV-200-al kombinálva a K750 képek és videofelvételek TV-képernyőn történő megtekintésére is alkalmasak, és a jelenetek könnyen megoszthatók a barátokkal és családtagokkal is.

A K750 terjedelmes és bővíthető memóriájának köszönhetően jelentős méretű képalbumot képes tárolni. A beépített 32 MB-os memória közel 100 teljes nagyságú kép tárolására alkalmas, míg az akár 2 GB-os Memory Stick Duo kezelésére is képes memóriakártya meghajtó felhasználásával több mint 6.000 kép tárolható. A telefon 64 MB-os Memory Stick Duo-val kerül forgalomba.

A K750-hoz kialakított üzleti csomag a készüléket ideális munkatárssá teszi, és olyan cégek figyelmét is felkeltheti, amelyek komplett felszereltségű, nagy sebességű adat- és képtovábbításra képes mobiltelefonokkal kívánják ellátni a munkatársaikat.

Mindezen túl a K750 az irodától távol sokoldalú kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket biztosít. A 3D Java játékmotornak köszönhetően gyors és szórakoztató játékokkal lehet elűzni az unalmas perceket, míg az integrált MP3 lejátszó és az FM rádió magas hangminőségű zenehallgatást biztosít.

A kísérletező kedvű, kreatív felhasználók biztosan kedvelni fogják a K750 készüléket a beépített programcsomag miatt, amellyel személyre szabottá tehetik a telefont, keverhetnek videót, állóképet, hangot és szöveget is. A VideoDJ lehetővé teszi a felhasználók részére, hogy saját animációkat állíthassanak össze. A PhotoDJ egyszerű képszerkesztő-alkalmazás a képek módosításához, a PlayNow új zenei hangok letöltését teszi lehetővé közvetlenül a telefonra, míg a MusicDJ-vel személyre szabott csengőhangok és hangeffektusok készíthetők.

A K750 fekete és ezüst kivitelben készül, és a második negyedévtől vásárolható meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom