Connect with us

technokrata

Sony Ericsson K300: kamerával és képszerkesztő funkcióval

Kütyük

Sony Ericsson K300: kamerával és képszerkesztő funkcióval

A Sony Ericsson bemutatta díjnyertes mobilportfoliójának legújabb darabját: a K300 kamerás telefont.

A képek és videofelvételek készítésére és megosztására alkalmas mobiltelefon egyre több ember számára válik elérhetővé, minthogy ez a ˝belépő szintű˝ telefon videó- és képüzenetek elküldését teszi lehetővé, úgy, hogy használata is rendkívül egyszerű. Így az e területen járatlan felhasználók is néhány kattintás után meg tudják osztani fotóikat barátaikkal és családjukkal. Az ilyen megfizethető egyszerűség – a megszokott kettős arculattal együtt – a klasszikus Sony Ericsson stílusú és színválasztású K300-at ideálissá teszi arra, hogy a vásárlók első ilyen jellegű telefonja legyen. A magyar piacon a készülék európai – K300i – (háromsávos 900/1800/1900 MHz) változata kerül bevezetésre.


˝Immár mindenki szabadon élvezheti a kép- és videó-üzenetek küldését egy olyan telefon segítségével, amelyet nagyon egyszerű kezelni˝ – mondta Jan Wäreby, a Sony Ericsson értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. ˝A K300 számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyekkel eddig csak magasabb kategóriájú telefonokban találkozhattunk, így kiválóan alkalmas a különleges pillanatok megörökítésére és megosztására. Emellett gyors és hibamentes kikapcsolódást biztosít, ráadásul nagyon hasznos munkaeszköz is˝.

A kamera vízszintes pozícióban használható, így stabil, pontosan befogott képek készítését teszi lehetővé, a 4x-es digitális zoom segítségével pedig távolból is nagyszerű eredményeket érhetünk el. A QuickShare-nek köszönhetően néhány kattintás is elegendő a videók, képek és szövegek elküldéséhez. A K300 videó és fotóalbumként is használható, hiszen 12 MB-os beépített memóriája 120, egyenként 10 másodperces videóklipet vagy 500 VGA képet képes tárolni. A 65K színes kijelző az álló- és mozgóképek jó minőségű megjelenítésről gondoskodik.

A munkavállalóik részére telefonokat kereső vállalkozások a K300-ban olyan ideális üzleti csomagot találhatnak, amely beépített hangszóró, számítógép-szinkronizáló és személyes információs menedzsment segítségével ideális, megfizethető és strapabíró munkaeszközzé teszi a készüléket. Az elengedhetetlen kellékek egyike az autós kihangosító, valamint az ezen a bevezető áron először bemutatott, gyorsan telepíthető autós készlet.

Az irodától távol, a szórakoztatásról is gondoskodik a 3D Java játékmotor, amely gyors és könnyen irányítható. A felhasználók minden bizonnyal élvezni fogják a közvetlenül a telefonra letölthető 2D-s és 3D-s játékokat a Sony Ericsson Fun és Downloads jóvoltából.

A K300 kék vagy ezüst kivitelben készül, és 2005 első negyedévétől vásárolható meg az üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák