Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson J300: elérhető árú szórakoztató mobil

Kütyük

Sony Ericsson J300: elérhető árú szórakoztató mobil

A vadonatúj telefont kereső, divattudatos és fiatalos vásárlók vélhetően kedvelni fogják a szórakoztató tulajdonságokkal rendelkező J300-at, a Sony Ericsson által bemutatott karcsú, ívelt mobiltelefont.

A J300 valóban egyedülálló, hiszen 3D játékmotorral rendelkezik, és egyszerű videoklip-, játék- és csengőhang-letöltést tesz lehetővé – bevezető áron. Számos módon lehetünk kreatívak: csengőhangok komponálásával, háttérképek készítésével és a telefon új stílusúvá alakításával, amelyhez a Style-up előlapok segítségével színes kollekcióból válogathatunk. A magyar piacon a készülék európai – J300i – (háromsávos 900/1800/1900 MHz) változata kerül bevezetésre.


A rózsaszín, fekete és fehér kivitelben kapható J300 biztosan elnyeri azok tetszését, akik a ˝mindig velem van˝ típusú telefonokat kedvelik a szórakozás és a társasági élet területén. Ha valakinek a rózsaszín, a fekete vagy a fehér szín nem igazán tetszik, a Style-up cserélhető előlapok segítségével személyre szabottabbá teheti a J300-at, amely számos design-lehetőséget kínál az ultrastílustól egészen a bohókásig. A háttérképek, a képernyővédők és a legfrissebb személyes csengőhangok letöltésének képessége azt jelenti, hogy a J300-at a hangulatának, a divatnak vagy éppen a személyes ízlésének megfelelően teheti bárki egyedivé. A zenei fájlok csengőhangként is letölthetők, csakúgy, mint a filmelőzetesek videoklipjei és zenés videói.

˝Ha elérhető áron keres friss, új telefont, akkor sem kell az unalmas alapjátékokkal beérnie˝ – jelentette ki Jan Wäreby, a Sony Ericsson értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. A J300 fantasztikus 2D-s és 3D-s játékélményt nyújt – magában foglalva a Rayman 3-t – ráadásul könnyedén kezeli a gyors mozgásokat, gazdag grafikával és ragyogó színekkel rendelkezik, ugyanakkor hang és szöveges kommunikációra is kiválóan alkalmas.

A vezető játékfejlesztővel, a Gameloft-al együttműködésben, a Sony Ericsson ingyen biztosítja a J300 vásárlók számára az elbűvölő 3D-s Rayman 3 első szintjének letöltését a PlayNow tartalomszolgáltatáson keresztül. A Sony Ericsson PlayNow lehetővé teszi a felhasználók részére a legújabb zenei csengőhangok előzetes meghallgatását és letöltését közvetlenül a telefonra, mindössze három egyszerű lépésben. A J300 bevezetésével egyidőben a PlayNow szolgáltatáson keresztül számos híres játékkiadó népszerű játéka is elérhető lesz. A J300 modellhez az operátorok saját letöltési hálózatukon is kínálnak 2D-s és 3D-s játékokat.

Gyors adatfeldolgozás, kiváló minőségű kijelző és hangzás, valamint 12 MB beépített memória, amelyek a J300-at nagyszerű és teljeskörű szórakoztató központtá teszik.

A J300 2005 második negyedévétől vásárolható meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés