Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson J300: elérhető árú szórakoztató mobil

Kütyük

Sony Ericsson J300: elérhető árú szórakoztató mobil

A vadonatúj telefont kereső, divattudatos és fiatalos vásárlók vélhetően kedvelni fogják a szórakoztató tulajdonságokkal rendelkező J300-at, a Sony Ericsson által bemutatott karcsú, ívelt mobiltelefont.

A J300 valóban egyedülálló, hiszen 3D játékmotorral rendelkezik, és egyszerű videoklip-, játék- és csengőhang-letöltést tesz lehetővé – bevezető áron. Számos módon lehetünk kreatívak: csengőhangok komponálásával, háttérképek készítésével és a telefon új stílusúvá alakításával, amelyhez a Style-up előlapok segítségével színes kollekcióból válogathatunk. A magyar piacon a készülék európai – J300i – (háromsávos 900/1800/1900 MHz) változata kerül bevezetésre.


A rózsaszín, fekete és fehér kivitelben kapható J300 biztosan elnyeri azok tetszését, akik a ˝mindig velem van˝ típusú telefonokat kedvelik a szórakozás és a társasági élet területén. Ha valakinek a rózsaszín, a fekete vagy a fehér szín nem igazán tetszik, a Style-up cserélhető előlapok segítségével személyre szabottabbá teheti a J300-at, amely számos design-lehetőséget kínál az ultrastílustól egészen a bohókásig. A háttérképek, a képernyővédők és a legfrissebb személyes csengőhangok letöltésének képessége azt jelenti, hogy a J300-at a hangulatának, a divatnak vagy éppen a személyes ízlésének megfelelően teheti bárki egyedivé. A zenei fájlok csengőhangként is letölthetők, csakúgy, mint a filmelőzetesek videoklipjei és zenés videói.

˝Ha elérhető áron keres friss, új telefont, akkor sem kell az unalmas alapjátékokkal beérnie˝ – jelentette ki Jan Wäreby, a Sony Ericsson értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. A J300 fantasztikus 2D-s és 3D-s játékélményt nyújt – magában foglalva a Rayman 3-t – ráadásul könnyedén kezeli a gyors mozgásokat, gazdag grafikával és ragyogó színekkel rendelkezik, ugyanakkor hang és szöveges kommunikációra is kiválóan alkalmas.

A vezető játékfejlesztővel, a Gameloft-al együttműködésben, a Sony Ericsson ingyen biztosítja a J300 vásárlók számára az elbűvölő 3D-s Rayman 3 első szintjének letöltését a PlayNow tartalomszolgáltatáson keresztül. A Sony Ericsson PlayNow lehetővé teszi a felhasználók részére a legújabb zenei csengőhangok előzetes meghallgatását és letöltését közvetlenül a telefonra, mindössze három egyszerű lépésben. A J300 bevezetésével egyidőben a PlayNow szolgáltatáson keresztül számos híres játékkiadó népszerű játéka is elérhető lesz. A J300 modellhez az operátorok saját letöltési hálózatukon is kínálnak 2D-s és 3D-s játékokat.

Gyors adatfeldolgozás, kiváló minőségű kijelző és hangzás, valamint 12 MB beépített memória, amelyek a J300-at nagyszerű és teljeskörű szórakoztató központtá teszik.

A J300 2005 második negyedévétől vásárolható meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés