Connect with us

technokrata

Megasztárok videoMMS-ben a T-Mobile-tól

Kütyük

Megasztárok videoMMS-ben a T-Mobile-tól

A TV2 népszerű Megasztár műsorának tehetséges fiataljairól és a legérdekesebb produkciókról a T-Mobile Magyarország Rt. ügyfelei március 1-től MMS-ben és videoMMS-ben egyaránt értesülhetnek.

3 infoSMS, 2 infoMMS és 1 videoMMS kategóriával bővült a T-Mobile ezen a téren egyedülálló magyarországi tartalomszolgáltatása. Márciustól a t-zones WAP-portál Megasztár rovata mellett a mobilra érkező képes-szöveges, illetve rövid videofelvételeket tartalmazó MMS-ekből is értesülhetnek a Megasztár rajongói kedvenceik szerepléseiről. A TV2-vel együttműködésben a műsor végéig elérhető videoMMS hetente 4 alkalommal számol be a döntőkről és az új sztárjelöltekről.

A színes kijelzős multimédiás mobilok elterjedésével a T-Mobile-osok is egyre nagyobb számban töltenek le játékokat a t-zones WAP-ról. A hatalmas választékból sokféle készülékre található játékprogram, azonban a bőséges kínálatot böngészve sokszor nehéz választani. A mobilcég a március 1-jén induló Játék infoMMS kategória bevezetésével rendszeres képes-szöveges ajánlóval segít eligazodni a t-zones letölthető játékai között. A Kerékpár infoSMS hetente három alkalommal a legfrissebb versenyhírekről és szabadidős programokról ad hírt.

A szintén márciusban induló Hírlink és a WAP-link szolgáltatás pedig a t-zones WAP-portál híreit, illetve letölthető tartalmait az eddiginél sokkal kényelmesebben és gyorsabban, egyetlen kattintással teszi elérhetővé. A megküldött SMS-ben a szöveges információk mellett ugyanis egy WAP elérési cím található (hasonlóan az e-mailekben érkező internet címekhez), amelyet kiválasztva a részletesebb tartalom a t-zones WAP-portálon közvetlenül is elérhetővé válik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle