Connect with us

technokrata

Itt a Nokia 6230i: 1,3 megapixeles kamera, új kijelző, push to talk…

Kütyük

Itt a Nokia 6230i: 1,3 megapixeles kamera, új kijelző, push to talk…

Bemutatkozott a sokak által várva várt Nokia 6230i kameratelefon, amelyben a rendkívül népszerű Nokia 6230 szolgáltatásaihoz megapixeles kamera és push to talk funkció társul.

A Nokia 6230i a tervek szerint 2005 második negyedévében jelenik majd meg a kereskedések polcain.


˝A Nokia továbbra is elkötelezett amellett, hogy a felhasználóknak egyéni igényeiket és preferenciáikat kielégítő, széles termékskálát kínáljon˝ – magyarázta Aage Snorgaard, a Nokia Mobile Phones üzletágának alelnöke. ˝A Nokia 6230i a Nokia egyik legnépszerűbb kameratelefonjának továbbfejlesztése. A Nokia 6230i-vel a változatlanul klasszikus formában szélesebb funkciókészletet kínálunk, így még nagyszerűbbé tettük a már eddig is remek telefont˝.

A Nokia 6230i nagy felbontású (208×208 képpontos) kijelzője ideális médium a gazdag multimédiás tartalmak megjelenítésére. A kijelzőn megtekinthetjük azokat a színpompás képeket, amelyeket a beépített, 1,3 megapixeles és háromszoros zoommal rendelkező kamerával készítettünk. A Nokia 6230i videokamerájával az értékesítési csomagban található MMC-kártya kapacitásától függően akár egy órás videofelvételt is rögzíthetünk.

A Nokia 6230i a zenerajongókat beépített sztereó zenelejátszóval lepi meg, amely többféle digitális zeneformátumot, többek között MP3-at, M4A-t és AAC-t támogat. A CD-könyvtárban tárolt zenéket mostantól személyi számítógépes szoftverrel egyszerűen átalakíthatjuk, és közvetlenül feltölthetjük a Nokia 6230i telefonra. A Nokia 6230i hangját a Visual Radio-val ellátott FM rádió szólaltatja meg.

A push to talk technológia kiegészíti a Nokia 6230i kameratelefon szolgáltatás-kínálatát. Segítségével a felhasználók a GPRS-en keresztül a rádió adóvevőkhöz hasonló módon létesíthetnek kapcsolatot másokkal – akár egyetlen személlyel, akár egy egész csoporttal. Világszerte már több szolgáltató bevezette a szolgáltatást. A háromsávos Nokia 6230i telefon várható ára az adók és a támogatás nélkül 350 euró körül mozog majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle