Connect with us

technokrata

Három új Nokia mobiltartó 3G telefonokhoz, összecsukható mobilokhoz és univerzális felhasználásra

Kütyük

Három új Nokia mobiltartó 3G telefonokhoz, összecsukható mobilokhoz és univerzális felhasználásra

A Nokia három, az autós kommunikációban használható új mobiltartót mutatott be.

A Nokia Automotive termékskálájának új tagjai a Nokia és más gyártóktól származó telefonok széles körével használhatók együtt. A Nokia a 3G (UMTS)-, illetve az összecsukható készülékekhez készült tartó mellett egy univerzális, sokféle telefonnal használható rendszert is bemutatott.

Bemutatkozik a 3G (UMTS) telefonokhoz készült első mobiltartó
A CR-27 Nokia mobiltartó kifejezetten a Nokia 3G (UMTS) készülékei, például a Nokia 6680 számára készült. Elegáns megjelenése kiegészíti a kompatibilis mobiltelefonok stílusát, beépített dupla üzemmódú antennacsatolója révén pedig kapcsolódik a GSM és UMTS hálózatokhoz egyaránt könnyű hozzáférést biztosító külső antennához.

Szilárd fogás az összecsukható készülékeken
A február közepén megrendezett 3GSM világkongresszuson mutatkozott be a Nokia összecsukható telefoncsaládjának új tagja, a Nokia 6101, most pedig a hozzá készült mobiltartót mutatja be a Nokia: a CR-34-et. A tartót pontosan a telefon sziluettjéhez igazították. A mobiltartó teljesen új koncepciót valósít meg, ennek köszönhetően a mobiltelefont kinyitva és becsukva is használhatjuk.

Többfunkciós mobilitás: tartó különböző mobilkészülékekhez
A mobilkészülékek felhasználói a Nokia szabadkezes megoldásainak széleskörű kompatibilitását élvezhetik. Az új Nokia univerzális mobiltartó újabb lépést jelent az univerzális használhatóság felé. A stílusos mobiltartó sokféle Nokia mobilkészülékkel és más gyártók telefonjaival is használható.

Az új Nokia mobiltartók várhatóan 2005 második negyedévében jelennek meg Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle