Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Motorola és a MOMODESIGN Bluetooth-os bukósisakja

Kütyük

Bemutatkozott a Motorola és a MOMODESIGN Bluetooth-os bukósisakja

A Motorola és a MOMODESIGN közös fejlesztésű, Bluetooth technológiával ellátott bukósisakja a legmobilabb felhasználók számára is megkönnyíti a kommunikációt.

A Motorola és a MOMODESIGN tegnap Magyarországon is bemutatta első közös Bluetooth technológiával ellátott motorbiciklis bukósisakját, amely lehetővé teszi, hogy a motorosok könnyedén kommunikálhassanak – vezetés közben is.


A bukósisak, amely a MOMODESIGN egyedi stílusát ötvözi a Motorola csúcstechnológiájával, a Motorola HS810 Bluetooth headset-re épült. A bukósisak formaterve a légierő pilótáinak sisakján alapul, karcolásmentes szemvédővel és szénrosttal kidolgozott apró részletekkel szolgálja ki a városi utazók divatigényeit.

A Motorola a vezetéknélküli fejhallgatót zajcsökkentő mikrofonnal szerelte fel, a hívások fogadása és kezdeményezése pedig rendkívül egyszerű, mivel az összes funkció (hívásfogadás, -bontás, újratárcsázás, hangtárcsázás és hangerő szabályozás) a bukósisak külsejéről vezérelhető. Az univezális Bluetooth technológiának köszönhetően a bukósisak fejhallgatója bármely Bluetooth kompatibilis mobiltelefonnal üzemeltethető.

A Motorola/MOMODESIGN bukósisak a különleges fejhallgatónak köszönhetően zökkenőmentes kommunikációt biztosít. A beszélgetésnek nem kell megszakadnia, amikor a motoros leszáll a motorról – csak leemeli a fejhallgatót a bukósisakról, felcsatolja a nyakpántra, és már folytathatja is a beszélgetést.

A Bluetooth fejhallgatóval ellátott bukósisak várhatóan 2005 első negyedévében kerül kereskedelmi forgalomba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle