Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fuji MP-70: speciális mini mobiltelefon-PDA nyomtató

Kütyük

Fuji MP-70: speciális mini mobiltelefon-PDA nyomtató

A Fuji Photo Film egy minden korábbinál kisebb, kifejezetten mobiltelefonokhoz és kéziszámítógépekhez szánt nyomtatóval rukkolt elő.


Ez a nyomtató olyan parányi, hogy még a legkisebb zsebben is könnyen elfér – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán John Prendergast, a vállalat stratégiai üzletfejlesztési részlegének alelnöke. Prendergast elmondta, hogy az MP-70 típusjelzésű kis masina mindössze 12 centiméter hosszú, 10 centiméter széles és 3 centiméter vastag, a mobiltelefonok pedig infravörös port segítségével, vezetékek használata nélkül tudnak kommunikálni vele.

A kis fizikai méretek hátránya, hogy a kinyomtatott képek mindössze 6 centiméter hosszúak és 4,5 centiméter szélesek. Az instant filmre dolgozó készülék LED (Light Emitting Diode) technológiával dolgozik. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor idén nyár közepén debütáló Fuji MP-70 ára 100 dollár körül fog alakulni, a hozzávaló speciális instant filmért pedig tízes csomagolásban 6 dollárt kell majd fizetni.

A mobil printer újdonság maximum 900 KB méretű állományokat képes kinyomtatni, két elem segítségével pedig mintegy 130 fénykép előállítására van energiája.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés