Connect with us

technokrata

500 ezer zeneszámra bővíti mobiltelefonos kínálatát a Vodafone

Kütyük

500 ezer zeneszámra bővíti mobiltelefonos kínálatát a Vodafone

A Vodafone bejelentette, hogy 500.000 zeneszámból álló katalógusra bővíti kínálatát a Vodafone live! 3G hálózatán.

A megnövelt szolgáltatás 8 európai országban érhető majd el, a Németországi bevezetés után Görögországban, Olaszországban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban.

A Vodafone ezenkívül azt is bejelentette, hogy 2004. novembere óta – amikor elindították a teljes zeneszám letöltési lehetőséget széleskörű új 3G telefonkínálat mellett -, több mint egymillió számletöltést regisztráltak.

A jelentősen megnövelt katalógus érdekében a Vodafone a kereső programok kapacitását is bővíti, hogy az előfizetők könnyebben találják meg a számokat, olyan módon, ahogy ők szeretnék.

A teljes zeneszám letöltés világhírű előadóktól eddig is elérhető volt a Vodafone Sony BMG Music Entertainment és a Warner Music szerződésein keresztül, az új megállapodás értelmében az EMI katalógusai, valamint számos helyi előadó is elérhetővé válik. Az eddigi egy millió letöltött zeneszám alapján a három legnépszerűbb előadó: Maroon 5 ˝She will be loved˝, Jennifer Lopez ˝Get Right˝ és Laura Pausini ˝Resta in Ascolto˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle