Connect with us

Hirdetés

technokrata

A ˝Legyen Ön is milliomos!˝ megérkezik a mobilokra is

Kütyük

A ˝Legyen Ön is milliomos!˝ megérkezik a mobilokra is

A Vodafone megvásárolta a Celador International-től a ˝Legyen Ön is milliomos!˝ (˝Who Wants To Be A Millionaire?˝) című kvízjáték vezeték nélküli disztribúciós jogait.

Ennek értelmében a piros szolgáltató exkluzív jogokat kapott a népszerű játék elektronikus változatának harmadik generációs mobiltelefonokon, illetve a Vodafone live!-on történő felhasználására.

A játékszoftvert a mobiltelefonos játék programokra specializálódott Macrospace fejleszti, és amennyiben minden jól megy, a kis alkalmazás révén a Vodafone angliai ügyfelei a jövő hónapban már próbára is tehetik majd tudásukat. Ezt követően, várhatóan még a jövő esztendő első negyedévében a következő országokban is elérhető lesz a ˝Legyen Ön is milliomos!˝ mobiltelefonos verziója: Németország, Hollandia, Írország, Portugália, Spanyolország. Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, hogy Magyarországon mikor indul majd útjára a kvízjáték mobil változata, azt viszont tudni lehet, hogy a Vodafone előreláthatólag egy év múlva indítja majd be hazai 3G szolgáltatását.

˝A Vodafone komolyan elkötelezte magát az újszerű harmadik generációs mobil szolgáltatások mellett és mindent megtesz annak érdekében, hogy előfizetői a legkiválóbb mobil szórakozási élményben részesüljenek. Véleményem szerint ez lehet kapcsolatunk alapja és úgy gondolom, hogy a Vodafone segítségünkre lehet az ügyben, hogy a ˝Legyen Ön is milliomos!˝ brand sikere tovább folytatódjon˝ – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Simon Gunning, a Celador International interaktív média részlegének vezetője.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés