Connect with us

technokrata

A Pannon GSM-nél rekordot döntöttek a karácsonyi mobil üzenetek

Kütyük

A Pannon GSM-nél rekordot döntöttek a karácsonyi mobil üzenetek

A karácsonyi ünnepek alatt az elmúlt évekhez hasonlóan idén is minden korábbi csúcsot megdöntött a Pannon GSM hálózatából indított SMS-ek forgalma: idén húsz százalékkal több SMS cserélt gazdát az ünnep három napja alatt, mint tavaly ilyenkor.

A háromnapos ünnep alatt a Pannonos ügyfelek által küldött szöveges üzenetek száma meghaladta a 13 milliót. Az SMS-forgalom mellett egyre népszerűbbek az MMS üdvözletek is. A szokványos képes üzenetküldéshez viszonyítva az ünnepek alatt négyszer több MMS üzenetet is küldtek a mobilosok. Ebben a körben is megdőlt minden eddigi rekord.

˝Óriási kapacitással készültünk az ünnepekre˝ – mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM vállalati kommunikációs igazgatója. ˝Nem csupán az év végén megnövekedett SMS-, illetve MMS-forgalomigényre fektettünk külön hangsúlyt, hanem a hívások számában tapasztalható kiugró növekedésre is számítunk ezen időszakban: szilveszterkor a szokásos éjszakai forgalom ötvenszeresére emelkedik a telefonhívások száma a pezsgőbontás utáni órában. A Pannon GSM az idén is különös gonddal készül arra, hogy minden ügyfele boldog új esztendőt kívánhasson szeretteinek˝.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek