Connect with us

Hirdetés

technokrata

28 forintos MMS a T-Mobile-nál!

Kütyük

28 forintos MMS a T-Mobile-nál!

A T-Mobile Magyarország Rt. ügyfelei januártól kedvezőbb díjakkal, esetenként akár 60 százalékkal olcsóbban küldhetnek MMS-t, függetlenül annak tartalmától.

2005 első két hónapjában ráadásul különleges kedvezményként minden hálózaton belüli multimédia üzenet egységesen csak 28 forintba kerül.

Átláthatóbb díjszabás
A T-Mobile Magyarország már több mint 800 ezer ügyfele használ MMS-képes telefont és küld egyre nagyobb számban képeket, videofelvételeket mobiltelefonról. Elsősorban számukra jó hír, hogy 2005. január 1-től kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbben átlátható tarifarendszer szerint üzenhetnek szöveget, képet, videofelvételeket vagy hangot tartalmazó MMS-ben. A díjszabás januári változását követően a T-Mobile-osoknak nem szükséges tudniuk hány kilobájtnyi az összeállított üzenet és nem lényeges annak tartalma sem, hiszen a jövőben csak hálózaton belüli és más hálózatokba küldött MMS lesz.

Olcsóbb MMS, hétvégén továbbra is féláron
A T-Mobile Magyarország Rt. új tarifarendszere szerint hálózaton belül vagy e-mail címre 75, más hálózatokba pedig 125 forintért küldhető MMS. Az eddigieknél szinte minden esetben kedvezőbb díjak az eddig megszokott módon hétvégén és munkaszüneti napokon 50 százalékkal tovább csökkennek a jövőben is. Emellett a T-Mobile-osok számára különleges akciós kedvezményként 2005. január 1-február 28 között hálózaton belül hétköznap és hétvégén minden MMS csak 28 forintba kerül.

SMS és MMS Te+Én kedvezmények
2005. február 1-től egyedülálló újdonságként a telefonálás során már megismert Te+Én szolgáltatás SMS és MMS változata is elérhető lesz a T-Mobile-nál. Az SMS Te+Én és MMS Te+Én keretében havidíj ellenében a T-Mobile Magyarország Rt. két-két előfizetőjének 30, multimédia üzenet esetén 50 százalékkal olcsóbban küldhető üzenet. Egy választott szám esetén így hétvégén kevesebb mint 19 forintba kerül egy MMS, amely szöveget, képet, videofelvételt és hangot egyaránt tartalmazhat. Választott számonként az SMS Te+Én havidíja 200, az MMS Te+Én havidíja 250 Ft.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés