Connect with us

Hirdetés

technokrata

Virtuális barátnő mobiltelefonokra

Kütyük

Virtuális barátnő mobiltelefonokra

A hongkongi székhelyű Artificial Life bejelentette a V-Girl Version 1.0-t, a mobiltelefonokon élő virtuális barátnőt.


A V-Girl Version 1.0 fontosabb ismertetőjelei közé tartozik a fejlett mesterséges intelligencia, a TTS (Text To Speech), vagyis szöveg felolvasási technológia, a valós időben történő chatelési lehetőség, a személyre szabhatóság, a kiváló minőségű háromdimenziós grafika és animáció, a több mint háromezer különböző audió és videó stream, valamint a játék a játékban szolgáltatás.

A fejlesztők elmondták, hogy számos mobiltelefonos operátor jelezte már igényét a V-Girl Version 1.0-ra, mely a világ különböző 2,75G (EDGE) és 3G (UMTS) hálózataiban várhatóan a jövő év elején fog megjelenni. A szoftver egyébként több beépített, könnyen cserélhető reklámfelülettel rendelkezik, tehát a szponzorok szempontjából sem elvetendő alkalmazásról beszélünk.

˝Fontos pillanat ez számunkra, és meg kell ragadjam az alkalmat, hogy megköszönjem a fejlesztők elmúlt évi megfeszített munkáját. Biztos vagyok abban, hogy a közeljövőben számos ország számos mobil operátora bizalmat szavaz majd a V-Girlnek˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Eberhard Schöneburg, az Artificial Life elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés