Connect with us

technokrata

Láthatáron a Sony Ericsson első 2 megapixeles kamerás mobilja!

Kütyük

Láthatáron a Sony Ericsson első 2 megapixeles kamerás mobilja!

A napokban egy újabb, mindeddig ismeretlen Sony Ericsson mobiltelefon képei bukkantak fel a világhálón.


Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a japán-svéd vállalat a 2005-ös esztendőt két vadonatúj készülékkel, a Karin és Kristina fejlesztési kódnevű modellekkel fogja kezdeni. A legfrissebb információk szerint ehhez a két alsó, illetve középkategóriás telefonhoz egy harmadik high-end modell is csatlakozni fog.

A jelenleg Clara fejlesztési kódnevet viselő újdonság olasz források szerint nem kevesebb mint 90 MB belső memóriával fog rendelkezni, és ami talán ennél is fontosabb: a készülék beépített digitális fényképezőgépe 2 megapixeles felbontással büszkélkedhet. A nagyméretű folyadékkristályos kijelző vízszintes és függőleges képmegjelenítésre egyaránt képes és több mint 260 ezer színárnyalatú, vagyis a legkomolyabb elvárásoknak is képes megfelelni.

A hagyományos kialakítású Sony Ericsson Clara előreláthatólag valamikor 2005 elején fog bemutatkozni, a készülék ára azonban egyelőre ismeretlen. A Sony Ericsson munkatársai természetesen nem kívántak különösebb kommentárt fűzni az ügyhöz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom