Connect with us

Ütésálló mini mobil merevlemezek

Kütyük

Ütésálló mini mobil merevlemezek

A Cornice hamarosan egy olyan újgenerációs, elsősorban mobil készülékekbe szánt mini merevlemezzel fog előrukkolni, mely képes ellenállni a kisebb-nagyobb külső behatásoknak.


A vállalat munkatársai várhatóan a januárban megrendezendő Consumer Electronics Show (CES) keretein belül rántják majd le a leplet a winchesterről: az új mobil adattároló megoldás a különleges CrashGuard technológiánk köszönhetően akár a 1,5 méter magasból történő leejtést is minden további nélkül képes elviselni.

A mindössze 25 milliméteres átmérővel rendelkező miniatűr merevlemez valamivel kisebb kapacitással rendelkezik, mint a konkurens gyártók hasonló kategóriás termékei, viszont ezzel párhuzamosan ára is jelentősen kedvezőbben fog alakulni. A Cornice rendkívül alacsony fogyasztású új mobil winchesterei 1,5 GB-os, illetve 3 GB-os változatokban lesznek elérhetők.

A CrashGuard technológia nem csak az inaktív, hanem még az éppen működés közben lévő merevlemezt is képes megóvni a kisebb-nagyobb ütésektől. A Cornice újdonsága elsőként a Samsung egyik új mobiltelefonjába, illetve a Sony egyik hordozható zenelejátszójába fog belekerülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom