Connect with us

technokrata

Újdonságok a Vodafone live!-on: szórakoztató, ünnepi tartalmak karácsonyra

Kütyük

Újdonságok a Vodafone live!-on: szórakoztató, ünnepi tartalmak karácsonyra

A legteljesebb kínálat idén Karácsonykor és Szilveszterkor is a Vodafone live!-on, ünnepi tartalmak és akciók sora a játékok, csengőhangok, képek, üdvözlőlapok, magazinok között.

-A Vodafone együttműködő partnere az Ünnepek idejére meglepetéscsomagot állított össze, melyben minden minőségi játék csak bruttó 600 forint: Tony Hawk’s Underground és THUG Level Pack, Hard Rock Casino, Wakeboarding, Lemonade Tycoon és LOTR Pinball.

-A Valósághű csengőhangok rovatban az ünnepek idejére minden zenei valósághű csengőhang ára bruttó 600 forintra csökkent.

-Az Ünnepi képek és hangok rovatban megtaláljuk a Karácsony és Szilveszter legszebb háttérképeit és legnépszerűbb dallamait, az ünnepek alatt egységesen bruttó 250 forintért. A képek között ingyenes ajándékképek!

-Jókívánságok Karácsonyra és Szilveszterre. Az Ünnepi üdvözlőlapok szolgáltatás egyedülálló módon kínálja a képeslapírás élményét mobiltelefonon: válaszd ki a képet, írd rá az üzenetet, töltsd le a készülékedre, és küldd tovább a barátaidnak.

-További akciós ünnepi képek és csengőhangok a partnerek oldalain: Tölts! Képek, Mobilissimo képek és hangok, Mahasz ünnepi hangok, Mobilmátrix képek, MTI ünnepi képgaléria.

-Az Ünnepi Hölgyfórumban ajándékötletek, ünnepelési szokások, ünnepi sztárpletykák és természetesen a hagyományos bejgli receptje olvashatóak. A sok bejgli után pedig: Téli sportlehetőségek a Sportfórum önálló ünnepi rovatában.

Filmek a Vodafone live!-on
A Vodafone live! hagyományosan naprakészen követi a nagyobb filmbemutatókat. A decemberi újdonságok között többek közt megtalálható a Bridget Jones 2, a Polar Express, a múlt hét magyar bemutatója, az Állítsátok meg Terázanyut!, illetve a hónap animációs sikerének ígérkező Nyócker is. A Friss Mozi és DVD rovatban a legfrissebb filmek mellett az Est programagazint és korábbi népszerű filmek képeinek, animációinak tematikus gyűjteményét kínálja Vodafone.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek