Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 3128: újabb kagylóformájú mobil a finnektől

Kütyük

Nokia 3128: újabb kagylóformájú mobil a finnektől

A Nokia legújabb mobiltelefonja, a Nokia 3128 a széthajtható kialakítású középkategóriás készülékek piacán száll harcba a konkurens termékekkel.


A Nokia 3128-at a piacvezető finn vállalat elsősorban a kínai piacra szánja, mivel azonban a háromsávos (900/1800/1900 MHz) telefon minden további nélkül használható az európai GSM hálózatokban, a szürkeimport áldásos tevékenysége révén vélhetően nálunk is fel fog bukkanni.

A pehelysúlyú, mindössze 80 gramm tömegű Nokia újdonság külső kijelzője 96×65 pixeles felbontással rendelkezik és 4.096 színárnyalatot képes megjeleníteni, belső fő LCD-je pedig 128×128 képpontos felbontású és 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat). A Nokia 3128 természetesen fel van vértezve WAP böngészővel és a GPRS támogatás sem hiányzik belőle, viszont a gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát sajnos nem ismeri.

Az arany, vörös és kék színekben kapható új Nokia telefon a gyári specifikációk szerint 200 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt biztosít használója számára. Említést érdemel továbbá a polifonikus hangzásvilág, a vibra funkció, a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás, illetve a prediktív szövegbeviteli technológia. A Nokia 3128-at a tajvani BenQ gyártja a Nokia számára – a telefon várhatóan januárban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés