Connect with us

technokrata

Nextlink Bluespoon AX: 12 grammos új mobil headset

Kütyük

Nextlink Bluespoon AX: 12 grammos új mobil headset

A Nextlink legújabb mobiltelefonos headsete egy igazi exkluzív modell, mely többek közt pehelysúlyáról ismerszik meg.


A rendkívül kis méretű és könnyű headseteiről híres Nextlink nem hazudtolta meg önmagát, amikor bejelentette Bluespoon AX típusjelzésű legújabb modelljét, mely jelen pillanatban a világ egyik legkisebb Bluetooth headsete. Gyorsan egy figyelemre méltó adat: a készülék mindössze 12 grammot nyom a mérlegen!

A Bluespoon AX kifejlesztésekor a Nextlink mérnökei a kényelmes használatra, a kiváló hangminőségre és az elegáns megjelenésre helyezték a hangsúlyt. A headset e mellett könnyen használható: a rajta elhelyezett három gomb közül az egyik multifunkciós, melynek segítségével a párosítás, a hangtárcsázás, illetve a hívások fogadása és visszautasítása hajtható végre. A másik két gombbal a hangerőt lehet állítani. A Bluespoon AX akár nyolc eszközzel is párosítható és a headset és handsfree profilokat egyaránt támogatja a kis készülék.

Az energiaellátásról cserélhető lítium-ion gombelem gondoskodik. Az akkumulátor mini USB porton keresztül alig másfél óra alatt teljesen feltölthető, ezt követően pedig mintegy 5 napos készenléti idő, illetve 4 órás használati idő áll a rendelkezésünkre. Érdekesség, hogy a 80 dolláros áron kapható headset egyes mobiltelefon típusokkal akár még 30 méteres távolságból is képes kommunikálni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák