Connect with us

technokrata

A melegek nyitottabbak a mobilok felé

Kütyük

A melegek nyitottabbak a mobilok felé

A homoszexuálisok sokkal nyitottabbak az új mobiltelefonok és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások irányába, mint a heteroszexuálisok.

A Harris Interactive és a Witeck-Combs Communications egyik legfrissebb felmérése rávilágít arra, hogy míg a heteroszexuálisoknak csak 72 százaléka, addig az azonos neműek iránt érdeklődőknek több mint 79 százaléka rendelkezik mobiltelefonnal. Ugyancsak érdekes adat, hogy a melegek 69 százalékának van prémium kategóriás kábeltelevíziós, illetve HDTV (High Definition TV) előfizetése, szemben a heterók 61 százalékos arányával.

A megkérdezett melegeknek több mint a fele üzleti és magán célra egyaránt használja elsődleges mobiltelefonos előfizetését, míg a hagyományos szexuális orientációjúak körében ez az arány alig 42 százalék. A jelentésből kiderül továbbá, hogy a homoszexuálisok vásárlás előtt jelentősen nagyobb arányban nézik meg a mobil szolgáltatók internetes oldalait, illetve, hogy közülük többen olvasnak a témakörben megjelent jelentéseket, teszteket.

A közvélemény kutatás alkalmával 828 heteroszexuális és 243 homoszexuális embert kérdeztek meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle