Connect with us

technokrata

WLAN Internet a Sportarénában

Kütyük

WLAN Internet a Sportarénában

A Vodafone Magyarország december 21-től a Budapest Arénával közösen elindítja a WLAN (vezeték nélküli helyi hálózat) Internet-szolgáltatás kereskedelmi üzemét, az ingyenes tesztidőszak befejezésével.

A Vodafone WLAN Internet olyan hozzáférési szolgáltatás, amely WLAN technológiával rendelkező számítógépek használói számára lehetővé teszi, hogy a WLAN-nal ellátott területeken nagy sebességgel – akár 54 Mbit/s – férjenek hozzá az Internethez, elektronikus leveleikhez vagy vállalati intranet oldalaikhoz, vezeték nélküli hozzáférési technológia felhasználásával.

A Budapest Sportaréna területén Európa egyik legnagyobb területű, – több mint 10.000 m2-es – nyilvános WLAN hozzáférési pontját, más néven hotspotját építette ki a Vodafone. A próbaüzem kedvező tapasztalatai alapján a Vodafone tervezi a WLAN Internet elérhetőségének további kiterjesztését az országban.

A Vodafone WLAN Internet-szolgáltatás a bankkártyás fizetési mód révén mindenki számára elérhető, mivel belépési és havidíja nincs, kizárólag a használatért kell fizetni. Az árak kialakítása a felhasználók eltérő igényeihez alkalmazkodik: fél, kettő és huszonnégy órára szóló hozzáférésből lehet választani 1.000, 2.500 illetve 3.500 Ft-os áron.

A szolgáltatás használatához szükséges PC vagy hordozható számítógép, készülékbe integrált WLAN interfész vagy WLAN kártya, telepítő szoftver (WLAN kártya esetén), Internet-böngészőprogram, SMS fogadására képes mobiltelefon és internetes fizetésre alkalmas bankkártya. A böngészőprogram elindítása után a Vodafone WLAN kezdőoldal jelenik meg a képernyőn. Ekkor kell kiválasztani a kívánt időtartamra szóló virtuális jegyet, majd megadni a mobiltelefonszámot. Ezután bankkártyával lehet fizetni Interneten keresztül. A bejelentkezéshez szükséges jelszó SMS-ben érkezik meg.

A Vodafone WLAN Internet szolgáltatása rugalmasságot és mobilitást nyújt. Előnye, hogy a felhasználó akár a Budapest Sportaréna területén is hozzáférhet az Internethez vagy e-mailjeihez, így ugyanazt a kényelmet, nagy sebességet és biztonságos adatkapcsolatot képes nyújtani, mint a hagyományos vezetékes LAN-hálózat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom