Connect with us

Hirdetés

technokrata

Karácsonyi információk, háttérképek, játékok és dallamok a t-zones WAP-on

Kütyük

Karácsonyi információk, háttérképek, játékok és dallamok a t-zones WAP-on

Magyarország vezető WAP-portálja, a t-zones a karácsony közeledtével az alkalomhoz illő háttérképek, csengőhangok, mobilra tölthető valós zeneszám-részletek mellett számtalan hasznos információval szolgál.

A T-Mobile Magyarországon egyedülálló Dallamcsengő szolgáltatásában pedig új, az alkalomhoz illő dallamokkal köszönthetők a hívó felek.

A T-Mobile t-zones WAP-portálja ismét egyedi és sokoldalú összeállítással szolgál a karácsonyi ünnepek közeledtével. Ennek részeként különböző kategóriákban háttérképeket és csengőhangokat tölthetnek le azok, akiknek fontos, hogy telefonjuk kijelzőjén az alkalomhoz illő kép jelenjen meg, illetve hívás esetén csengőhang szólaljon meg. Az ünnepi alkalmat idéző hagyományos háttérképek mellett Garfield képei, valamint több mint félszáz karácsonyi dallam és zeneszámrészlet közül válogathatnak a társaság ügyfelei. A szórakozást a letölthető és interaktív WAP-os játékok teszik teljessé.

A képek és dallamok mellett a t-zones a karácsonyi bevásárláshoz, ajándékozáshoz is segítséget nyújt. A karácsonyi készülődés hírei mellett a jelentősebb fővárosi és vidéki vásárok, országos kereskedelmi üzletláncok nyitva tartása valamint a BKV, volánbusz és MÁV menetrendjei segíthetik a családi ünnep megszervezését. A t-zones karácsonyi összeállításából az is kiderül, milyen szempontok szerint érdemes fenyőfát választani vagy éppen hogyan lehet még szebben becsomagolni az ajándékokat. A számos nélkülözhetetlen recept mellett különböző árkategóriák szerinti összeállítás szolgál ötletekkel a meglepetések megvásárlásához. Emellett a t-zones mobil áruháza kiváló lehetőség azoknak, akiknek nincs már idejük a nézelődésre vagy csak kedvező áron vásárolnának DVD-t, illetve videokazettát. Külön előny, hogy a Budapest Film kínálatából itt kiválasztott és telefonnal kifizetett DVD-k és kazetták házhozszállítása is igényelhető.

A T-Mobile Magyarországon egyedülálló Dallamcsengő szolgáltatása különleges zeneszámokkal teszi kellemesebbé az ünnepi jókívánságokat. A hívó feleket dallal meglepni szándékozók most a NOX együttes 6 legújabb száma mellett több mint 20 jól ismert nemzetközi karácsonyi dalt találhatnak a Dallamcsengő kínálatában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés