Connect with us

technokrata

2 megapixeles kamerás mobil a Vodafone-nál

Kütyük

2 megapixeles kamerás mobil a Vodafone-nál

A Vodafone megkezdte első 2 megapixeles felbontású kamerás mobiltelefonjának kereskedelmi forgalmazását.


Némi üröm az örömben, hogy a többek közt videótelefonálásra és MP3 lejátszásra is alkalmas, Sharp V902 típusjelzésű 3G készülék egyelőre csak Németországban kapható. A telefon folyadékkristályos kijelzőjére egyszerűen jól esik ránézni: esetében a 240×320 pixeles felbontáshoz nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat párosul.

A Sharp V902 természetesen nem csak harmadik generációs UMTS, hanem a jó öreg 900/1800/1900 MHz-es GSM hálózatokban is használható. A 149 gramm tömegű, tehát cseppet sem könnyű újdonság a gyári specifikációk szerint maximum 2,3 órás beszélgetési időt, illetve 240 órás készenléti időt biztosít használója számára.

A 2 megapixeles felbontású, autofókusz funkciós beépített digitális fényképezőgép természetesen nem csak állóképek, hanem videóanyagok felvételére is képes. Említést érdemel továbbá a 16 MB méretű belső memória, az SD (Secure Digital) memóriakártyákkal való kompatibilitás, az infravörös port, a Bluetooth kontroller, valamint a Java támogatás. Az adatkábellel ellátott Sharp V902 UMTS előfizetéses csomagban 359 euró ellenében vihető haza.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle