Connect with us

technokrata

Wi-Fi szoftver Windows Mobile okostelefonokra

Kütyük

Wi-Fi szoftver Windows Mobile okostelefonokra

A SyChip munkatársai megerősítették azon korábbi pletykákat, mely szerint a vállalat a Wi-Fi SDIO kommunikációs kártyák Windows Mobile for Smartphone 2003 operációs rendszert futtató készülékeken történő használatát lehetővé tevő meghajtó szoftverek kifejlesztésén munkálkodik.


A sokak által várva várt új driverek jelenleg még fejlesztési-tesztelési fázisban vannak, azonban amennyiben minden jól megy, a jövő hónapban már elérhetők lesznek.

A SyChip saját maga egyébként nem foglalkozik Wi-Fi kártyák forgalmazásával, viszont a SanDisk és a Socket kínálatában számos olyan Wi-Fi termék fellelhető, mely tulajdonképpen nem más, mint átmatricázott SyChip megoldás. A SyChip ezen partnerei számára természetesen elérhetővé teszi majd az említett új meghajtókat.

Tudni lehet, hogy az új driverek csak a dedikált Wi-Fi SDIO kártyákkal fognak együttműködni, tehát a flashmemóriát is magába foglaló multifunkciós eszközöket nem támogatják. A SyChip szerint ez a készülékgyártók által használt firmware-ek korlátjainak ˝köszönhető˝. Továbbá fontos megjegyezni, hogy a Wi-Fi szoftverek csak kártyafüggetlen okostelefonokon lesznek használhatók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek