Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes ADSL-hozzáférés több száz civil szervezetnek

Kütyük

Ingyenes ADSL-hozzáférés több száz civil szervezetnek

A Matáv társadalmi szerepvállalási programja, a „Matáv hozzáad” program keretében több mint 400 civil szervezet jut egyéves díjmentes ADSL-hozzáféréshez.

2004. novemberében a Matáv a NIOK közreműködésével pályázatot hirdetett, melynek célja a civil szervezetek infrastrukturális fejlesztése, kommunikációs lehetőségeinek javítása volt. A pályázaton olyan szervezetek vehettek részt, amelyek eddig nem rendelkeztek ADSL vonallal. A Matáv támogatása hozzásegíti a szervezeteket ahhoz, hogy hatékonyabban láthassák el feladataikat, hiszen a szélessávú Internet segítségével lehetővé válik számukra saját tevékenységük magasabb szintű ellátása, annak széles körű megismertetése és a szervezetek számára szükséges információk gyors elérése.

A nyerteseket a NIOK szakértői a benyújtott pályázatok alapos elemzése, értékelése után, közel 700 civil szervezet (alapítvány, egyesület) közül választották ki. A támogatottak köre széles: kis helyi, önkéntes alapon működő egyesületek és nagy országos problémákat kezelő alapítványok egyaránt megtalálhatók köztük. A támogatás értéke szervezetenként közel 130.000 forint, azaz a Matáv Csoport több mint 50 millió forinttal támogatja a civil szervezetek működését. A támogatás várhatóan még ebben az évben eljut a szervezetekhez, hiszen a vonalak bekötése már megkezdődött.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés