Connect with us

technokrata

Philips 859: szétnyitható kialakítású, VGA kamerás újdonság

Kütyük

Philips 859: szétnyitható kialakítású, VGA kamerás újdonság

A Philips a hagyományos kialakítású Philips 568 mellett hamarosan egy divatos kagylóformájú mobilt is be fog mutatni, mely nem más, mint a Philips 859.


A holland fejlesztők ebbe a készülékbe egy 65.536 színárnyalatú belső, valamint egy 4.096 színű kiegészítő külső folyadékkristályos kijelzőt helyeztek, az LCD-k felbontása azonban egyelőre sajnos még ismeretlen. Az viszont már nem titok, hogy a telefonba egy VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került.

A 94 gramm tömegű és kifejezetten elegáns megjelenésű Philips 859 88 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 23 milliméter vastag. A nagy kapacitású akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 400 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt biztosít. Említést érdemel továbbá a harminckét szólamú polifonikus hangzás, a Java MIDP 2.0 támogatás, a GPRS Class 10 kompatibilitás, valamint az infravörös port.

A Philips 859 valamikor a jövő esztendő első negyedévében jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban. A kártyafüggetlen készülék ára várhatóan 380 euró körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle