Connect with us

technokrata

Több mint 4 millió T-Mobile-os Magyarországon

Kütyük

Több mint 4 millió T-Mobile-os Magyarországon

Magyarország piacvezető mobilszolgáltatójának ügyfélszáma tegnap meghaladta a 4 milliót, azaz hazánkban 100 lakosra már 40 T-Mobile előfizetés jut.

Az értékesítés év végi erőteljes növekedésére tekintettel a piac telítődése ellenére a mobilcég az év utolsó néhány hetében az ügyfélkör további bővülésére számít.

A T-Mobile márka júniusi bevezetése során az új díjcsomagok, szolgáltatások és a megújuló hűségprogram népszerűségének köszönhetően a társaság ügyfélköre tovább növekedett. A legnagyobb hazai mobilcég 10 évvel piacra lépését követően, piacvezető szolgáltatóként idén júniusban lett partnere a T Mobile márkanéven jelenleg 2 kontinensen jelenlévő, a csoport érdekeltségein keresztül több mint 103 millió előfizetővel rendelkező nemzetközi mobilszolgáltatónak.

A márkaváltásának is köszönhetően az előző esztendő vége óta közel negyedmillióan csatlakoztak a legnagyobb hazai mobilos csapathoz és a Domino kártyás konstrukciók mellett ismételten egyre többen választják az előfizetéses díjcsomagokat. Különösen népszerű a Relax tarifacsalád, amely júniusi premierjét követően a teljes hazai előfizetéses mobilpiacra jelentős hatást gyakorolt.

A GFK Hungária felmerései alapján Magyarországon a T Mobile márka támogatott ismertsége november elejére elérte a 100 százalékot, emellett a Jobb veled a világ szlogent is nagy számban és egyértelműen azonosítják a piacvezető T Mobile-lal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom