Connect with us

technokrata

Hologramos Nokia akkumulátorok

Kütyük

Hologramos Nokia akkumulátorok

A Nokia újfent harcba száll a rossz minőségű utángyártott és sok esetben robbanásveszélyes mobiltelefon akkumulátorok ellen: a vállalat bejelentette az úgynevezett ID hologram projektet.

A projekt keretein belül mostantól az összes eredeti Nokia mobil akkumulátor egy speciális, egyedi azonosítószámot viselő hologramos matrciát visel magán. Az azonosítót és a hologramot különleges fólia védi a külső behatásoktól.


A piacvezető finn gyártó munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a vásárlók a jövőben akár már egy pillantásra meg tudják állapítani, hogy a kereskedők eredeti, vagy utángyártott, esetleg hamisított akkumulátort szeretnének eladni nekik. A hologram a Nokia Connecting Hands logót ábrázolja, más oldalról tekintve pedig a Nokia Original Enhancements logó tűnik fel rajta. Említést érdemel továbbá, hogy a vásárlók oly módon is leellenőrizhetik a vásárlásra kiszemelt termék eredetiségét, hogy az azon feltüntetett húsz számjegyű azonosító kódot SMS-ben, vagy elektronikus levélben elküldik a Nokiának, ahonnan nem sokkal ezt követően válasz üzenet fog érkezni.

˝Számunkra a fogyasztók biztonsága a legfontosabb, ezért egyre határozottabban hívjuk fel a fogyasztók figyelmét azokra a veszélyekre, amelyeket a hamisított és gyenge minőségű, harmadik féltől beszerzett akkumulátorok használata rejt˝ – mondta Razvan Olosu, a Nokia Multimédia üzletágának mobil tartozékokkal foglalkozó alelnöke. ˝Az új Nokia eredetigazoló program révén közvetlenül a potenciálisan veszélyes akkumulátorokat gyártó hamisítókat vesszük célba. A hologramos címkével a felhasználók garantálhatóan meggyőződhetnek arról, hogy az általuk használt akkumulátor valóban eredeti Nokia termék˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle