Connect with us

A T-Mobile előfizetői külföldön már kipróbálhatják az UMTS-t

Kütyük

A T-Mobile előfizetői külföldön már kipróbálhatják az UMTS-t

A T-Mobile Magyarország Rt. a Nemzeti Hírközlési Hatóság pályázatán 15 évre szóló UMTS szolgáltatási jogosultságot nyert el és jövőre Budapest belvárosában kezdi meg kereskedelmi szolgáltatását.

A legnagyobb hazai mobilcég előfizetéses ügyfelei azonban megfelelő készülékkel – UMTS mobiltelefonnal vagy kártyatelefonnal – 2004. december 16-tól három európai országban járva már kipróbálhatják az UMTS-t.

A közeljövőben videotátvitelt és szélessávú internetet egyaránt biztosító szolgáltatásának indulásáig a T-Mobile Magyarország a már működő külföldi UMTS hálózatok üzemeltetőivel együttműködve UMTS roaming lehetőséget kínál. Így a társaság ügyfelei a hazai UMTS bevezetésének idején a határokat átlépve várhatóan már a világ számos pontján is élvezhetik majd a legújabb technológia előnyeit.

A T-Mobile Magyarország előfizetéses ügyfelei december 16-tól elsőként Németország, Nagy-Britannia és Ausztria harmadik generációs T-Mobile hálózatain barangolhatnak. A GPRS-nél akár hétszer nagyobb adatátviteli sebességű gyors internet ráadásul a meglévő SIM-kártyával, külön beállítások és többletköltség nélkül használható, a díjazás ugyanis a GPRS roaming tarifáival megegyezik.

A következő generációs, a multimédia terén várhatóan számos újdonságot kínáló UMTS külföldi használata néhány éves távlatban kedvező fogadtatásra találhat. Elsősorban annak alapján valószínűsíthető ez, hogy a T-Mobile Magyarország előfizetéses ügyfelei már ma 40 ország 72 hálózatán kapcsolódhatnak az internethez és küldhetnek MMS-t. A tapasztalatok szerint közülük utazásuk során egyre többen élnek a lehetőséggel, hogy élményeiket mobiltelefonról küldött képekben is megosszák szeretteikkel, barátaikkal, ismerőseikkel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom