Connect with us

technokrata

T-Mobile SMS-ügyfélszolgálat: egyszerű, gyors, könnyen elérhető

Kütyük

T-Mobile SMS-ügyfélszolgálat: egyszerű, gyors, könnyen elérhető

A T-Mobile ügyfelei december 14-től a szolgáltatások jelentős részét – a telefonos, internetes és WAP-os ügyfélszolgálat mellett – új lehetőségként a lehető legegyszerűbben SMS-ben, akár 1-2 perc alatt is bekapcsolhatják.

A mostantól elérhető SMS-ügyfélszolgálat használata minden esetben díjmentes.

Az SMS a beszélgetés mellett napjainkban az egyik legnépszerűbb kommunikációs forma és mára szinte minden T-Mobile-os készüléke képes rövid szöveges üzenetek küldésére. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei a személyes ügyfélszolgálat mellett eddig is több lehetőség – telefon, internet, WAP – közül választhattak, az SMS révén pedig minden fontosabb csatorna rendelkezésükre áll ügyeik gyors intézésére.

Az SMS-ügyfélszolgálattal számos szolgáltatás belföldön a nap 24 órájában egyetlen üzenet elküldésével bekapcsolható vagy lemondható. Bekapcsolás esetén elegendő egy + jelet, majd a szolgáltatáshoz rendelt kódszót elküldeni a 1230-as számra és a rendszer lehetőség szerint azonnal teljesíti a kérést, majd erről szintén SMS-ben visszajelzést küld. Több SIM-kártyával rendelkező előfizetéses ügyfelek esetén szükséges lehet az egyes kártyák jogosultságainak korlátozására. Éppen ezért a T-Mobile SMS-ügyfélszolgálatának használata során magánszemélyek, cégek vagy vállalkozások számára igénybe vehető a jelszóvédelem. Ennek bekapcsolásával az előfizetéseken a szolgáltatások kizárólag a kulcsszó után beírt 5 számjegyű jelszóval aktiválhatók.

Az SMS-ügyfélszolgálat előfizetéses és Domino kártyás T-Mobile-osok számára egyaránt elérhető és az induláskor 32 szolgáltatásra kiterjedő kör a jövőben tovább bővül. Egy hívószámról – az érvényben lévő egyéb módosítási szabályok mellett – egy szolgáltatás naponta egyszer módosítható. A 1230-ra küldött SMS-ek minden esetben díjmentesek, míg az előfizetett szolgáltatások díjait a T-Mobile Magyarország Rt. érvényes díjszabása tartalmazza. A szolgáltatás leírása és a díjszabás egyaránt elérhető a T-Mobile honlapján.

Szolgáltatás bekapcsolása:
+kulcsszó (pl. +HANGPOSTA)

Szolgáltatás lemondása:
-kulcsszó (pl. -HANGPOSTA)Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle