Connect with us

technokrata

Terepszínű katonai mobiltelefonok

Kütyük

Terepszínű katonai mobiltelefonok

A Talkinie mobil szolgáltató a Ranger Shop áruházzal karöltve speciális, katonai formaruhába öltöztetett, kifejezetten katonáknak szánt, alacsony tarifájú előfizetéses mobiltelefonokkal és kiegészítőkkel rukkolt elő.


A kínálatban többek közt olyan, a kisebb-nagyobb környezeti behatásoknak ellenálló, strapabíró kamerás mobiltelefonok lelhetők fel, mint amilyen például a Siemens M65, vagy éppen a Nokia 5140, de ezenkívül akár a Nokia N-Gage nevezetű mobil játékgépnek is elérhető Military designnal megáldott különleges verziója.

Az említett cégek kívánságra akár az olyan, nem éppen strapabíró képességükről ismert mobiltelefonokat is militarizálják, mint például az alsó középkategóriában versenyző Siemens C65, vagy a mostanság épp eladási rekordokat döntögető, széles szolgáltatási körű Nokia 6230.

Az elő- és hátlapok között található erdei terepszínű változat, tengerész kék verzió, illetve a légierő színeivel felvértezett modell is. Külön kérésre a katona alakulatának logója, illetve a katona neve is feltüntethető a mobil készülékek burkolatán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom