Connect with us

technokrata

Vodafone Messenger: újabb exkluzív szolgáltatás kizárólag a Vodafone-tól

Kütyük

Vodafone Messenger: újabb exkluzív szolgáltatás kizárólag a Vodafone-tól

A Vodafone Messenger az Internet felhasználók körében már ismert azonnali üzenetküldés (instant messaging) előnyeit teszi elérhetővé mobiltelefonon keresztül is: a regisztrált Vodafone Messenger szolgáltatással rendelkező előfizetőknek azonnali üzenet küldhető mobiltelefonról (SMS-ben, vagy a Vodafone live! kényelmes WAP-os felületén keresztül) vagy számítógépről.

A rendszert használó barátok, ismerősök státusza folyamatosan látható, így az üzenet elküldése előtt is egyértelmű, hogy várható-e azonnali válasz, vagy csak később, amikor az illető ráér. Épp ezért a szolgáltatás ideális barátok, családtagok, ismerősök közötti folyamatos, gyors és szórakoztató kapcsolattartásra.

A Vodafone Messenger bárhol, bármikor információt ad arról, hogy elérhetők-e, illetve, hogy mikor lépnek be a rendszerbe a barátok. Mobilról vagy számítógépről üzenet küldhető a barátoknak, vagy akár egyszerre többel is ˝beszélgethetünk˝. Olyan ez, mint egy SMS, vagy egy e-mail, de a Vodafone Messengerrel ráadásul már az üzenet küldésekor egyértelmű, hogy várhatóan milyen gyorsan reagál(nak) a címzett(ek) az üzenetre.

A Vodafone Messenger szolgáltatást a Vodafone feltöltőkártyás és havi díjas előfizetői egyaránt használhatják.

A regisztráció, a Kapcsolatok kezelése és a Beállítások módosítása ingyenes. Sőt, a Vodafone Messenger bevezető akciója alatt – 2005. január 31-ig – a Vodafone Messenger használóknak küldött üzenetek is díjmentesek. 2005. január 31. után a Vodafone Messenger használóknak küldött üzenetek pedig mindössze bruttó 5 forintba kerülnek.

Részletes információk:
Becenév:
Az új szolgáltatás segítségével egy becenevet (Megjelenítendő nevet) választ magának a felhasználó (valamint egy hozzá illő képet vagy grafikus jelet is), s a Vodafone Messenger használók ezek segítségével azonosíthatják egymást mobiljukon vagy számítógépükön.

Régi és új ismerősök:
Saját Névjegyalbumba rendezhetők a barátok, családtagok, ismerősök, továbbá a Vodafone Messenger többi, felhasználója között is lehet új ismerősöket, beszélgetőtársakat és barátokat keresni kor, nem, lakóhely és érdeklődési terület szerint.

Mindig friss információ a barátok elérhetőségéről:
A Vodafone Messenger-t használó ügyfél megadhatja magáról, hogy éppen elérhető-e vagy elfoglalt. A Névjegyalbumban szereplő ismerősök aktuális státuszáról (elérhető, elfoglalt, vagy nem elérhető) folyamatosan friss információt nyújt a Vodafone Messenger. Az értesítés módja attól függ, hogy éppen milyen módon van bejelentkezve a felhasználó, így lehet SMS-en, WAP-on, vagy web-es felületen kijelzett szöveges információ.

Szövegelés kettesben vagy akár többen is
A szolgáltatás segítségével nem csak két felhasználó ˝beszélgethet˝ egymással írásos formában, hanem egy időben többen is társaloghatnak, akár úgy is, hogy az üzeneteiteket minden fél láthatja.

Saját magam döntöm el, hogy kivel beszélgetek
A felhasználó szabályozhatja, hogy kivel akar beszélgetni, letilthat felhasználókat és megszabhatja azt is, hogy ki veheti fel Őt a partnerlistájára.

A szolgáltatás elérhetősége
A szolgáltatás igénybevételéhez regisztráció szükséges, ez SMS-ben (a 1730-as számra küldött SMS üzenettel, melynek szövege REG , ahol a a felhasználó által választott becenév, például: REG ANNA) vagy a szolgáltatás Vodafone live! oldalán keresztül tehető meg (a Közösség/Vodafone Messenger menüpontban). A regisztrációt követően a központi Vodafone Messenger azonosítót és a web-es felhasználáshoz szükséges jelszót a rendszer automatikus SMS üzenetben küldi el a regisztráló mobiltelefonjára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák