Connect with us

technokrata

Új ADSL-konstrukció a Matávtól

Kütyük

Új ADSL-konstrukció a Matávtól

A Matáv a mai napon megkezdte az egyeztetéseket Internet-szolgáltató partnereivel egy új típusú, nagykereskedelmi ADSL konstrukció bevezetéséről.

A Matáv a jelenlegi fix havidíjú nagykereskedelmi ajánlatai mellett lehetővé teszi Internet-szolgáltató partnereinek olyan ADSL-szolgáltatás igénybevételét, amelynek díjazása az Internet-szolgáltató ADSL felhasználóinak forgalmától függ. Az új konstrukció a partnerek részére lehetővé teszi, hogy már a jövő év elején az eddiginél szélesebb, a felhasználói igényekhez még inkább illeszkedő termékválasztékkal jelenjenek meg.

A Matáv lépésének eredményeképpen Internet-szolgáltató partnerei forgalomarányos ADSL-hozzáférési csomagokat alakíthatnak ki. Így a szolgáltatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a fix havidíjú, korlátlan hozzáférést biztosító ajánlataik megtartása mellett, a felhasználás mennyiségétől függő, forgalomarányos, alacsonyabb alapdíjú termékekkel jelenjenek meg. A Matáv a mai napon kezdte meg az egyeztetéseket az Internet-szolgáltatókkal az új konstrukció igénybevételének feltételeiről. A Matáv az új nagykereskedelmi ajánlattól azt várja, hogy a szolgáltatók akár már 2005 elején megjelenhetnek az eddiginél szélesebb kiskereskedelmi termékválasztékkal.

A Matáv az ADSL-szolgáltatás mind szélesebb körű elterjesztése mellett komoly erőfeszítéseket tesz a szolgáltatás színvonalának folyamatos fejlesztésére. Annak érdekében, hogy a Matáv még jobban megfeleljen a felhasználók igényeinek, 2004 novemberében díjtalanul megnövelte az ADSL hozzáféréseken elérhető letöltési sebességet. Az új sebességű csomagok szerződéses bevezetésére ugyancsak 2005 elején kerül sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák