Connect with us

Pantech PH-K1500: 2,1 megapixeles, OCR támogatású kamerás mobil újdonság

Kütyük

Pantech PH-K1500: 2,1 megapixeles, OCR támogatású kamerás mobil újdonság

A Pantech most bejelentett új mobiltelefonja nem csak telefonálásra, hanem ezenkívül többek közt fényképezésre, videózásra, karakter felismerésre és zenelejátszásra is használható.


A CDMA 1xRTT szabványú, szétcsúsztatható kialakítású Pantech PH-K1500 94 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 23 milliméter vastag és tömege sajnos nem kevesebb mint 127 gramm. A készülék nagy kapacitású akkumulátora 170 perces beszélgetési időt, illetve maximum 190 órás készenléti időt biztosít.

A Dél-Koreában hamarosan megvásárolható újdonság 2,1 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgéppel van ellátva, melynek érdekessége az autofókusz szolgáltatás, a segédfény, illetve az optikai karakter felismerési (Optical Character Recognition, OCR) szolgáltatás. Utóbbi segítségével megoldható, hogy például egy névjegykártya adatai egy egyszerű fénykép elkészítését követően automatikusan bekerüljenek a telefon névjegyzékébe. A Pantech PH-K1500 ezenkívül maximum 60 percnyi mozgóképet tud felvenni, még pedig sztereó AAC hanggal megspékelve. Végül, de nem utolsó sorban a kamera kapcsán szólnunk kell a tizenegyszeres digitális zoom funkcióról, valamint a 15 képből álló sorozatfelvételi lehetőségről.

Az 500 dolláros áron kapható, MP3 lejátszóként is használható készülék 128 MB ROM és 64 MB RAM memóriával büszkélkedhet, memóriakártyákat viszont sajnos nem tud fogadni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom