Connect with us

Megjelent a RIM BlackBerry 7520

Kütyük

Megjelent a RIM BlackBerry 7520

A Nextel a napokban megkezdte a RIM (Research In Motion) egyik legújabb készülékének, a BlackBerry 7520-nak a kereskedelmi forgalmazását.


A BlackBerry 7520 egyik legfontosabb újdonsága a Bluteooth kompatibilitás, melynek köszönhetően a készülék lényegében bármely ˝kékfog˝-as mobiltelefonnal, headsettel, illetve autós kihangosító szettel összepárosítható. A vadonatúj BlackBerry modell nagy méretű, több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel büszkélkedhet.

Érdekesség, hogy a 32 MB memóriával felvértezett eszközben egy GPS helymeghatározó rendszer is helyet kapott, mely többek közt például arra is alkalmas, hogy az esetlegesen vészhelyzetbe került tulajdonos tartózkodási helyéről információkat biztosítson a rendőrségnek, vagy a tűzoltóknak.

A nagy tudású készülék a mai elvárásoknak megfelelően Java kompatibilis, és segítségével megtekinthetők, illetve el is menthetők a JPEG, BMP, GIF, PNG, valamint TIFF formátumú elektronikus levél csatolmányok. A RIM BlackBerry 7520 ára 300 dollár.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom