Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG PM-325: szétcsúsztható kamerás készülék

Kütyük

LG PM-325: szétcsúsztható kamerás készülék

Az LG Electronics egy speciális szétcsúsztatható kialakítású új mobil készülékkel rukkolt elő.


A PM-325 típusjelzésű mobiltelefon 16 bites színmélységű, vagyis egész pontosan 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzőjének nagy része alaphelyzetben nem látható, hanem csak akkor, ha a billentyűzetet tartalmazó alsó részt lefelé elcsúsztatjuk. A 94,1 gramm tömegű készülék csukott állapotban 100 milliméter hosszú, 46,2 milliméter széles és 23 milliméter vastag.

Természetesen az LG újdonságából sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely ez esetben maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású fényképeket képes készíteni. A nyolcszoros digitális zoom funkciójú kamera optikája mellett egy kis tükörfelületet is találhatunk, ami az önarcképkészítést hivatott segíteni.

Említést érdemel többek közt a polifonikus hangzásvilág, a diktafon funkció, a 2.0-s verziójú WAP böngésző, a repülőgép üzemmód, valamint a játékletöltési lehetőség. Sajnálatos, hogy a telefonba mindössze 1 MB memória került, illetve, hogy a telefonkönyvbe csak 200 kontakt adatai menthetők el. A kártyafüggetlen LG PM-325 ára az Egyesült Államokban 229 dollár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés