Connect with us

Jönnek a sztereó, térhatású mobil csengőhangok

Kütyük

Jönnek a sztereó, térhatású mobil csengőhangok

A mobiltelefonos csengőhangok az elmúlt időkben rendkívül jelentős fejlődésen mentek keresztül és minden jel arra mutat, hogy ez a fejlődés a jövőben is töretlenül fog folytatódni.

Nem is olyan rég a mobil készülékek még csak egyszerű csipogással jelezték a bejövő hívásokat, aztán megjelentek az első dallamosabb csengőhangok, melyeket pedig többszólamú muzsikák követtek. Manapság már rengeteg olyan készülék van jelen a piacon, mely képes WAV, vagy éppen MP3 lejátszásra, ráadásul ezen funkciók már korántsem számítanak felsőkategóriás privilégiumnak.

Japánban a mobiltelefonos szolgáltatók egy ideje már sztereó hangzásvilágú csengőhangokat biztosítanak előfizetőik számára, akik a letöltés után nem csak meghallgathatják, hanem adott esetben kényük-kedvük szerint alakíthatják, szerkeszthetik is azokat. Sőt, egyes újgenerációs mobiltelefonok már nem csak sztereó, hanem térhatású hangokat is képesek kiadni, vagyis a lehetőségekhez képest megpróbálják zenével megtölteni a teret.

˝Nem kérdéses, hogy jelen pillanatban a csengőhangok és a zenék számítanak a legkedveltebb mobiltelefonos tartalmaknak. A mobil muzsikák egyre komolyabb bevételi forrást jelentenek, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezen tartalmak minőségét tovább javítsuk˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Yoshiaki Maeda, az NTT DoCoMo multimédiás részlegének egyik vezetője, aki szerint egyébként a jövő egyértelműen a 3D-s mobil hangoké és grafikáké.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom