Connect with us

technokrata

Innostream A10: 1,3 megapixeles kamerás kagylóformájú mobil

Kütyük

Innostream A10: 1,3 megapixeles kamerás kagylóformájú mobil

Az Innostream bejelentette legújabb mobiltelefonját, a nagy felbontású kamerával és fejlett zenelejátszási funkciókkal rendelkező A10-es készüléket.


A dél-koreai vállalat legfrissebb újdonsága 89,9 milliméter hosszú, 43,4 milliméter széles, 24 milliméter vastag és 87 grammot nyom a mérlegen. A széthajtható kialakítású telefon kék és sötétszürke színekben kapható. Az antenna ez esetben szerencsére a készülékházon belül kapott helyet.

Az Innostream A10 vakuval felvértezett beépített digitális fényképezőgépe maximum 1,3 megapixeles felbontású fényképeket képes készíteni, ezenkívül pedig akár rövidebb videóanyagokat is felvehetünk a segítségével. A kamera modul vakuja egyébként hét különböző színt biztosít a fotózáshoz.

A további fontosabb specifikációk közé sorolható az infravörös port, a nem kevesebb mint 128 MB méretű belső memória, melyből körülbelül 100 MB áll a felhasználók rendelkezésére, a nagy kapacitású, hívókép funkciós telefonkönyv, illetve az MP3 zenelejátszási képesség.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle