Connect with us

technokrata

Dolphin 7900: egy újabb érdekes Windows-os PDA-mobil

Kütyük

Dolphin 7900: egy újabb érdekes Windows-os PDA-mobil

A HHP (Hand Held Products) a napokban egy vadonatúj, high-end kategóriás PDA mobiltelefon modellről rántotta le a leplet.


Az újszerű formai kialakítású Dolphin 7900 elsősorban rengeteg alkalmazásáról, illetve széles körű vezeték nélküli szolgáltatásairól ismerszik meg. A készülék lelke nem más, mint egy 400 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale PXA255-ös mikroprocesszor, melyet igen csak nehezen lehet megizzasztani mobil alkalmazásokkal. A legújabb mobil Microsoft operációs rendszerre, a Windows Mobile 2003 Second Editionre épülő masinában ezenkívül 64 MB RAM és 64 MB ROM memória is helyet kapott.

A TFT (Thin Film Transistor) technológiájú kijelző 240×320 pixeles felbontással (QVGA) és 16 bites színmélységgel (65.536 színárnyalat) rendelkezik. A Dolphin 7900 egyébiránt egy jól megtermett készülék, hiszen 185 milliméter hosszú, 89 milliméter széles, 43 milliméter vastag, tömege pedig nem kevesebb mint 493 gramm!

Szót kell ejtenünk továbbá a GSM és GPRS kompatibilitásról, a 802.11b hálózati szabvány támogatásáról, a beépített Bluetooth vezérlőről, illetve arról az Adaptus Imaging Technology által kifejlesztett speciális képszenzorról, melynek segítségével többek közt karakter felismerést és vonalkód leolvasást is lehet végezni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák