Connect with us

technokrata

A Vodafone megkezdte a Sony Ericsson V800 forgalmazását

Kütyük

A Vodafone megkezdte a Sony Ericsson V800 forgalmazását

A Vodafone a Motorola V980 és Motorola E1000 típusú 3G készülékeket követően egyes európai országokban megkezdte a Sony Ericsson féle V800-as UMTS mobil kereskedelmi forgalmazását.

A széthajtható kialakítással rendelkező harmadik generációs mobiltelefon ára speciális UMTS 200/500 csomagban 249 euró.

A V800 széles képkezelési funkciókínálata, valamint a QuickShare jóvoltából a képtelefon gomb egyszerű lenyomásával kezdeményezhetünk képtelefon hívásokat. Az 1,3 megapixeles kamera forgatható Motion Eye lencséjét magunkra irányíthatjuk, vagy hüvelykujjunkkal kifelé fordítva környezetünkről készíthetünk felvételeket. A beépített fotólámpa fényénél gyenge fényviszonyok között is készíthetők élvezhető videók, valamint állóképek.


Kinyitott állapotban a nagyfelbontású, 56 milliméteres színes TFT képernyőn 262 ezer színben jelenik meg az intuitív felhasználói felület, a fénykép vagy a bejövő hívások képtartalma. Összecsukott állapotban a külső kisebb képernyő képkeresőként szolgál és megjeleníti a hívó azonosítóját és a hozzá rendelt képet – szintén színesben. A két képernyőre eltérő háttérképeket is rajzoltathatunk, például a kutyánk képét elölnézetben a belső képernyőn és hátulnézetben a külsőn. MMS üzenetekben videót, állóképet és hangot küldhetünk és fogadhatunk, s folyamatos letöltéssel akár streaming videót is nézhetünk ezen a mobilon.

A V800 az első igazi világtelefon, amellyel minden 3G szolgáltatás elérhető, háromsávos kivitele és GPRS üzemmódja révén a világon szinte bárhol használható. Ez a mindössze 128 g súlyú és 102x49x24 mm méretű készülék példás módon ötvözi a szolgáltatások és funkciók széles kínálatát az ergonómikus kezeléssel és a tiszta, elegáns formákkal. A V800-hoz gyárilag jár egy 32 MB-os Sony Memory Stick Duo; a külön vásárolható maximum 1 GB-os további Memory Stick PRO Duo memóriákon további videók, állóképek, zenék és játékok tömkelege tárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák