Connect with us

Hirdetés

technokrata

SPV M2000 PDA-mobil: QWERTY billentyűzet, kamera, Wi-Fi

Kütyük

SPV M2000 PDA-mobil: QWERTY billentyűzet, kamera, Wi-Fi

Az SPV M2000 fontosabb ismertetőjelei közé tartozik a beépített fényképezőgép, a szétcsúsztatható kialakítás, illetve a fejlett vezeték nélküli szolgáltatások.


Az Orange legújabb SPV modellje ugyanarra a referencia modellre épül, mint az O2 féle XDA IIs, vagy például a T-Mobile által nemrégiben bejelentett MDA III. A 240×320 pixeles felbontású, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú kijelző alatt alaphelyzetben csak néhány fontosabb kezelőszervet láthatunk, a készülék szétcsúsztatását követően azonban előbukkan a teljes értékű QWERTY billentyűzet.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű SPV M2000 egyrészt GPRS kompatibilis, másrészt van benne Bluetooth kontroller, harmadrészt pedig Wi-Fi technológiával is fel van vértezve, tehát vezeték nélküliségből mindenképp jelest érdemel. A készülék lelke egy 400 MHz-es frekvencián üzemelő mikroprocesszor, ezenkívül pedig egy VGA, azaz 640×480 pixeles felbontású digitális fényképezőgép is fellelhető az újdonságban.

A 195 gramm tömegű SPV M2000 a gyári specifikációk szerint maximum 4 órás beszélgetési időt, illetve 7 napos készenléti időt biztosít használója számára. A Microsoft Windows Mobile 2003 for Pocket PC Phone Edition operációs rendszerű, Java kompatibilis eszköz ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés