Connect with us

technokrata

SPV M2000 PDA-mobil: QWERTY billentyűzet, kamera, Wi-Fi

Kütyük

SPV M2000 PDA-mobil: QWERTY billentyűzet, kamera, Wi-Fi

Az SPV M2000 fontosabb ismertetőjelei közé tartozik a beépített fényképezőgép, a szétcsúsztatható kialakítás, illetve a fejlett vezeték nélküli szolgáltatások.


Az Orange legújabb SPV modellje ugyanarra a referencia modellre épül, mint az O2 féle XDA IIs, vagy például a T-Mobile által nemrégiben bejelentett MDA III. A 240×320 pixeles felbontású, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú kijelző alatt alaphelyzetben csak néhány fontosabb kezelőszervet láthatunk, a készülék szétcsúsztatását követően azonban előbukkan a teljes értékű QWERTY billentyűzet.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű SPV M2000 egyrészt GPRS kompatibilis, másrészt van benne Bluetooth kontroller, harmadrészt pedig Wi-Fi technológiával is fel van vértezve, tehát vezeték nélküliségből mindenképp jelest érdemel. A készülék lelke egy 400 MHz-es frekvencián üzemelő mikroprocesszor, ezenkívül pedig egy VGA, azaz 640×480 pixeles felbontású digitális fényképezőgép is fellelhető az újdonságban.

A 195 gramm tömegű SPV M2000 a gyári specifikációk szerint maximum 4 órás beszélgetési időt, illetve 7 napos készenléti időt biztosít használója számára. A Microsoft Windows Mobile 2003 for Pocket PC Phone Edition operációs rendszerű, Java kompatibilis eszköz ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom