Connect with us

Különleges billentyűzetet kapott a kagylóformájú LG 6190

Kütyük

Különleges billentyűzetet kapott a kagylóformájú LG 6190

Az LG egyik legújabb mobiltelefonja, a 6190 típusjelzésű készülék elsősorban különleges billentyűzetéről ismerszik meg.


Az elsők közt egy kanadai mobil operátor, a Telus Mobility által forgalmazott újdonságon az úgynevezett Fastap adatbeviteli technológia teljesít szolgálatot. A hagyományos billentyűzeteknél jelentősen több gombot felvonultató Fastap megoldás révén a fejlesztők szerint sokkal könnyebben és gyorsabban lehet rövid szöveges üzeneteket, vagy éppen elektronikus leveleket írni.

A speciális Fastap billentyűzetet leszámítva az LG 6190 tulajdonképpen egy teljesen hétköznapi CDMA készülék. A 90 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 25 milliméter vastag és kereken 100 gramm tömegű telefon széthajtható kialakítással rendelkezik. A kis külső kijelző elsősorban hívófél kijelzésre használatos, a belső fő display pedig 128×160 pixeles felbontású és több mint 260 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A gyári specifikációk szerint 2,5 órás beszélgetési idejű és nem kevesebb mint 800 órás készenléti idejű LG mobiltelefon beépített digitális fényképezőgépe 0,3 megapixeles, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) fényképeket lehet készíteni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom