Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Fly mobiltelefonok: célközönség a gyengébbik nem

Kütyük

Új Fly mobiltelefonok: célközönség a gyengébbik nem

A Fly két vadonatúj, elsősorban hölgyeknek szánt mobiltelefonnal rukkolt elő.


A kerekded formavilágú, széthajtható kialakítású Fly SC14 többek közt drágakő berakásokkal próbálja meg elhódítani a gyengébbik nem képviselőinek szívét. A 81 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 80 gramm tömegű újdonság egyetlen, belső, cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, mely egyrészt 128×160 pixeles felbontású, másrészt pedig 65 ezer színárnyalatú.


A készülék további ismertetőjelei közé tartozik a tizenhat szólamú polifónia, a GPRS kompatibilitás, az 1.2.1-es verziószámú WAP böngésző, valamint a teljes körű SMS, EMS és MMS támogatás. A Fly SC14 meglepően alacsony, körülbelül 160 dolláros áron kapható.

A Fly Z300 az SC14-es modellhez hasonlóan széthajtható modell, azonban érdekes módon nem kerekded, hanem négyszögletes formájú. Az 59x53x22 milliméteres, 75 gramm tömegű készülék TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső kijelzője 128×160 képpontos felbontással rendelkezik és 65 ezer színű, a fejlett OLED technológiára épülő külső LCD pedig 96×64 képpontos felbontású és 256 színárnyalat megjelenítésére képes.

Ez a modell már beépített digitális fényképezőgéppel is fel van vértezve, igaz a vele készített képek maximálisan csak 640×480 pixeles, vagyis VGA felbontásúak lehetnek. A Fly Z300 2 órás beszélgetési, illetve 100 órás készenléti idővel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés