Connect with us

technokrata

SGH-Z107: zsebben lapuló 3G forradalom

Kütyük

SGH-Z107: zsebben lapuló 3G forradalom

A Samsung, a harmadik generációs mobiltechnológia egyik éllovasaként Nyugat-Európa számos országában már bevezette az SGH-Z107 telefont, amely a 3G-forradalom vívmányait elegáns, divatos formában teszi mindenki számára elérhetővé.

A Z107 egy harmadik generációs UMTS-telefon, amely esztétikus kagylóhéj-formában egyesíti a legfejlettebb technológiát és a funkciók széles skáláját. A Z107 a GSM/GPRS, mellett lehetővé teszi a fejlett szolgáltatásokat kínálóa WCDMA-hálózatok elérését isközött.


Az eddig forgalmazott UMTS-telefonokra sokkal inkább a funkcionalitás volt jellemző, mint a szépség és a könnyed elegancia. A Z107 használójának azonban nem kell kompromisszumokat kötnie: könnyű, kis méretű és divatos külsejű készülékével zsebében tudhatja a 3G-korszak szolgáltatásait.

Kiváló minőségű, 262 ezer szín megjelenítésére képes, TFT-kijelzőjének és 64 szólamú csengőhangjainak köszönhetően a Z107 a multimédiás szolgáltatások teljes skáláját igénybe veszi. Beépített, forgatható kamerájának segítségével lehetővé válik a valósidejű videó-kommunikáció, csakúgy, mint a mozgó- és állóképek rögzítése, lejátszása és küldése.

Az úgynevezett Video Streaming technológiával a Z107 tulajdonosa figyelemmel kísérheti például kedvenc sporteseményét akár a metrón, akár az irodában ülve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom