Connect with us

technokrata

Samsung telekommunikáció: új korszak küszöbén

Kütyük

Samsung telekommunikáció: új korszak küszöbén

A Samsung a hazai mobiltelefon piacon immár több mint 13 százalékos piacrésszel bír, és a vállalat bízik abban, hogy ütőképes új modelljei révén a jövőben további szeleteket tud majd kihasítani magának a piaci tortából.

A Samsung Electronics Magyar Rt. Telekommunikációs üzletága az egyre szélesedő készülékválasztéknak köszönhetően, 12 milliárd forint forgalmat prognosztizált 2004. végéig. A hazai forgalmat tekintve, 280 ezer darab mobiltelefon értékesítését jelenti, ami mintegy 13 %-os piaci részesedést eredményez a magyar piacon.
2003-ban 210 ezer darab mobilkészülék eladásával 9 milliárd forintos forgalmat ért el a vállalat. Az előző esztendő azonos időszakához képest az üzletág forgalma 30 %-kal nőtt.

Nemzetközi szinten a Samsung az idei év első három negyedévében összesen 65,8 millió mobiltelefont értékesített. A 2003-as év azonos időszakában, amikor 40,2 millió Samsung mobiltelefon talált gazdára. A vállalat 2004 harmadik negyedévében második helyre jött fel az eladott mobiltelefonok számát és az értékesítésből származó bevételt tekintve. A Samsung a vizsgált időszakban világszerte 23 millió készüléket értékesített és ezzel piaci részesedése eléri 13,8 %-ot.

2004 decemberében és 2005 januárjában Magyarországon bevezetésre kerülő készülékek:
-SGH-D500: multifunkciós üzleti telefon
-SGH-E330: amivel kerek a világ
-SGH-E630: csak a zsebben marad észrevétlen
-SGH-X460: pehelysúlyú bajnok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle